Automaatioasentaja koulutus, Jujo Thermal Oy

Automaatioasentaja koulutus, Jujo Thermal Oy

Sijainti
Eura, Harjavalta, Laitila, Rauma, Eurajoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.8.2022

Vakituinen työ ja tutkinto samassa paketissa? Tule töihin meille Jujo Thermalille automaatioasentajaksi. Oletko sinä automaatioalan tuleva ammattilainen? Haluatko työskennellä Jujo Thermalilla osaksi ammattitaitoista tiimiä? Haemme mukaan motivoituneita ja reippaita automaatioalan tekijöitä WinNovan kanssa yhteistyössä toteutettavaan koulutukseen. Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden kouluttautua uuteen ammattiin automaatioalalle. Opintoja suoritetaan työn ohessa ja työssä oppien. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja innokkuutta uuden oppimiseen. Edellytämme 18 vuoden ikää

Jujolla automaatioasentaja työskentelee teknisesti vaativien erikoispapereiden valmistavien koneiden parissa jatkuvassa kolmivuorotyössä. Varmistat tuotteiden laatu- ja läpimenon omalla vastuualueellasi työ- ja ympäristöturvallisuudesta huolehtien. Toimintaotteeltasi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt hyvään ja tuloksekkaaseen yhteistyöhön muiden työntekijöiden ja esimiesten kanssa. Lean-filosofian ja työkalujen tuntemus on eduksi.

Työpaikka ja tutkinto – mistä tässä on kyse?

Voit hakea tarjolla olevaan työpaikkaan ilman varsinaista työkokemusta. Opit työn koulutuksen kautta ja saat samalla alan virallisen tutkinnon. Harjoittelet uutta ammattia työtä tehden.

Opinnot suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi muutaman kerran kuussa opiskelet myös lähiopetuksessa. Opintojen laajuus riippuu omasta taustasi ja kokemuksestasi. Koulutus kestää noin vuoden. Opintojen päätteeksi saat virallisen ammattitutkinnon.

Hankkeen koulutuskumppanina toimii WinNova, joka vastaa siitä, että saat tarvitsemasi ammatillisen osaamisen. Me huolehdimme sinulle oikean koulutuspolun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Nikumatti +358 50 421 0317, sanna.nikumatti@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pilvi Ruohonen
Pilvi Ruohonen
Jujo Thermal Oy
Jujo Thermal Oy

Jujo Thermal Oy sijaitsee Kauttualla Länsi-Suomessa. Valmistamme joustopakkausmateriaaleja sekä lämpöherkkiä ja päällystettyjä papereita etiketti-, lippu- ja kuittikäyttöön. Myynti- ja asiakaspalveluverkostomme on maailmanlaajuinen. Olemme ainoa lämpöherkkää paperia Pohjoismaissa valmistava yritys. Tarjoamme kilpailukykyisiä ratkaisuja asiakkaillemme yhdistämällä Suomen ja Japanin pitkät perinteet paperiteollisuuden osaamisesta nykyaikaiseen teknologiaan. Tehtaamme sekä tuotekehitys- ja myyntiosastomme sijaitsevat historiallisella Kauttuan ruukin alueella.

Tutustu yritykseen