Automaatiolaitteiden kokoonpanija

Automaatiolaitteiden kokoonpanija

Sijainti
Lohja
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.9.2022

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta valmistavan teollisuuden kokoonpanotehtävistä? Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisten työtehtävien pariin?

Mamec Oy valmistaa Lohjalla pumppuja ja sekoittimia teollisuuden tarpeisiin. Kasvun ansiosta etsimme Mamecin tiimiin uutta kokoonpanijaa automaatiolaitteiden valmistukseen vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään tällä hetkellä päivävuorossa, mutta toivomme sinulta valmiutta työskennellä tarvittaessa myös muissa vuoromalleissa. Viikoittainen työaika on 37,5 h/vko. Rekrytoinnista vastaa Barona Teollisuus Oy, mutta työsuhde solmitaan suoraan Mamec Oy:n kanssa.

Työtehtävät koostuvat automaatiolaitteiden kokoonpanotehtävistä, jossa pääset kasaamaan laitteita alusta loppuun. Edellytämme sinulta mekaanisen kokoonpanon perusosaamista sekä ymmärrystä pneumatiikkajärjestelmistä ja komponenteista. Kokoonpanossa tarkkuus ja pitkäjänteisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia, ja arvostamme työntekijöissämme ahkeruutta, ammattiylpeyttä ja osaamista. Tehtävässä työkielenä on suomi, mutta toivomme sinulta myös perustason englannin kielen osaamista.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta johdotuksesta, sähkökuvien lukutaitoa sekä sähkö- ja automaatioalan koulutusta tai kokemusta. Kokemus vastaavanlaisista kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävään soveltuu hyvin henkilö, jolla on reipas asenne työntekoa kohtaan ja motivaatio oppia uutta. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta omaat myös hyvät tiimityötaidot ja ymmärrät tuotannon kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi hyvää työyhteisöä ja kehittymään automaatiolaitteiden kokoonpanon moniosaajaksi. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka määrittyy osaamisesi mukaan.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysellä Barona Teollisuuden Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mamec Oy
Mamec Oy

Mamec Oy on Kaarjoki-konserniin kuuluva konepajayritys, joka työllistää n. 70 teollisuuden huippuammattilaista Lohjalla. Valmistamme pumppuja ja sekoittimia teollisuuden tarpeisiin sekä tarjoamme valmistuspalveluita mekaanisten osien koneistuksesta aina toimintavalmiiden laitejärjestelmien kokonaistoimituksiin. Kaikkia valmistamiamme laitteita yhdistää konepajassamme valmistetut tarkkuusmekaniikkaosat.

Tutustu yritykseen