AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, Finn-Power Oy

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, Finn-Power Oy

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Oletko jo kerryttänyt kokemusta automaatiosuunnittelusta ja haluatko seuraavaksi rakentaa urapolkuasi osana kansainvälistä, kasvavaa ja huipputeknologiaa hyödyntävää organisaatiota? Etsimme asiakkaallemme Prima Powerille automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. Tehtävässä toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Automaatiosuunnittelijana päätehtävänäsi on kehittää Prima Powerin koneiden ja materiaalinkäsittelylaitteiden automaatio-ohjelmistokokonaisuuksia. Työtehtäviisi kuuluu ohjelmistojen tuotekehitystehtävät ja käyttöönotot Beckhoff Twincat -työkalujen avulla. Työtä tehdään pääosin Seinäjoen tehtaalla sekä rajoitetusti asiakkaiden luona. Tehtävään voit tutustua lisää videolla: https://jobs.powerplatform.net/

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatiotekniikka tai ohjelmistokehitys)
  • Aikaisempaa kokemusta automaatiosuunnittelusta, kenttäväylistä ja liikkeenohjauksesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kehityshakuisuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja halua oppia uutta

Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen erilaisista IOT-, AI- tai konenäköratkaisuista. Toivomme myös, että omaat tarkan työskentelyotteen, hyvät yhteistyötaidot sekä sinnikkään ja positiivisen asenteen kehittämistä kohtaan.

Prima Power tarjoaa mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä sekä eturivin paikan huipputeknologiaa sisältävien koneiden kehitystyön parissa. Työviihtyvyyteen ja -hyvinvointiin panostetaan mm. laajalla työterveydenhuollolla, ajantasaisilla työvälineillä sekä moderneilla toimitiloilla. Prima Powerilla pääset osaksi tiivistä ja osaavaa porukkaa, joka järjestää aktiivisesti myös monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jarna Lehtola
Jarna Lehtola
Finn-Power Oy
Finn-Power Oy

FINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie –konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena yrityksenä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa. Tuotantoyksikkömme ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joista toimitamme koneita ja järjestelmiä kaikkialle maailmaan.