Avainasiakaspäällikkö / Key Account Manager

Avainasiakaspäällikkö / Key Account Manager

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.5.2022

Tule mukaan rakentamaan teknistä tulevaisuutta kanssamme. Haemme SKS Mekaniikka Oy:n osaavaan myyntitiimiin Tampereelle AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ.

Avainasiakaspäällikkönä olet osa myyntitiimiämme ja mukana saavuttamassa yhteiset tavoitteemme. Ydintehtäväsi on ylläpitää ja kehittää nykyisiä asiakassuhteita uusasiakashankintaa unohtamatta. Sinulla on budjettivastuu nimetyistä asiakkaistasi. Myyntialueesi painottuu vahvasti Tampereen seudulle mutta joitain asiakkuuksia on pohjoisempanakin.

Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn heti tai sopimuksen mukaan.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

• tekninen koulutus (esim. kone- tai koneautomaatioinsinööri)

• innostusta ja halua asiakaspalveluun

• menestyksekästä näyttöä asiakasvastuutyöskentelystä ja asiakkuuksien kehittämisestä.

• halu oppia ja kehittyä vielä rautaisemmaksi alan ammattilaiseksi

• kykyä hoitaa työtehtäväsi sujuvasti suomen kielellä ja tilanteen tullen tulet toimeen englannin kielellä.

Nautit asiakkaiden teknisten ongelmien ratkaisemisesta ja omaat positiivisen ja periksiantamattoman asenteen työntekoon. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Myyntityö sisältää matkustamista, mikä on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle:

• kattavan perehdytyksen tehtävään

• mahdollisuuden työskennellä alan uusimpien teknisten tuotteiden ja ratkaisujen parissa

• haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän

• kilpailukykyset edut (Mm. erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, hammashuolto, lounasedun lisäksi liikunta- ja kulttuurietu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus.)

• hyvät kouluttautumismahdollisuudet ammattitaitosi kasvattamiseksi (Haluatko esim. syventää projektitaitojasi? Ratkaisumyynti- ja tuoteosaamistasi pidämme yllä ilman muuta, mutta käynnistyvä SKS Akatemia tarjoaa muitakin vaihtoehtoja.)

• mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen.

Millainen SKS Mekaniikka on työpaikkana:

Reino Syrjä, Avainasiakaspäällikkö: Monipuolisuus motivoi avainasiakaspäällikön työssä

Reino Syrjä työskentelee SKS Groupin avainasiakaspäällikkönä ja vastaa nimettyjen avainasiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä. Nykyisessä tehtävässään Reino aloitti kesäkuussa 2021. Sitä ennen hän toimi pitkään avainasiakaspäällikkönä SKS Mekaniikassa.

”Koen, että täällä on hyvät puitteet tehdä työtä. Pidän tekemisen meiningistä, jota meiltä löytyy. Hyvä tiimihenki antaa paljon ja työkalut ja -ympäristöt ovat kunnossa. Olen todella innoissani digitalisoitumisen tuomista mahdollisuuksista ja uusista työskentelytavoista. Alalla on tapahtumassa paljon ja uuden oppiminen on huimaa", Reino kuvaa.

SKS:n Reino näkee monipuolisena talona, jolla on laaja repertuaari tuotteita ja asiakkaita. Reinoa motivoivatkin ennen kaikkea työn monipuolisuus, sopiva toimintavapaus sekä mahdollisuus kehittyä. Reino kertoo työskentelevänsä pitkäjänteisesti ja kokee onnistuneensa, kun voi tuoda todellista lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan. Hän tähtää kumppanuussuhteeseen, joka kasvaa ja kehittyy asiakkaan liiketoiminnan kasvaessa ja muuttuessa.

”Pääsen hyödyntämään asiakastyössä ongelmanratkaisutaitoani, joka on vahvuuteni. Asiakkaiden kautta tutustuu myös jatkuvasti uusiin asioihin ja oma ymmärrys laajenee, mikä on mahtavaa”, Reino kertoo.

”On mukava olla mukana porukassa, joka tähtää korkealle yhdessä. Koen työyhteisömme kannustavana ja kiitänkin kaikkia kollegojani hyvästä yhteistyöstä”, Reino päättää.

Katso lisää tästä videosta

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi heti, mutta viimeistään 23.5.2022 mennessä. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kristiina Vormala
Kristiina Vormala
SKS Mekaniikka Oy
SKS Mekaniikka Oy

SKSGroup tarjoaa vahvaan osaamiseen perustuvia tuote- ja palveluratkaisuja kone- ja laitevalmistajille sekä näyttämötekniikan ammattilaisille. Meillä on pitkäaikaiset, hyvät toimittajayhteydet ja huipputuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme parasta palvelua teknisten ratkaisujen kaikissa kehitysvaiheissa. SKS Control Oy, SKS Mekaniikka Oy ja SKS Tehnika OÜ muodostavat SKSGroup-kokonaisuuden, joka on osa Axel Johnson International -konsernia. Yhtiöiden liikevaihto on yhteensä 28 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on reilu 100 henkilöä. Axel Johnson International on yksityinen, ruotsalainen perheyhtiö. Yhtiö on keskittynyt tekniseen osaamiseen perustuviin tuote- ja palveluratkaisuihin kone- ja laitevalmistajille. Toiminta jakaantuu kuuteen liiketoiminta-alueeseen: nesteenkäsittelyratkaisut, teolliset ratkaisut, nostoratkaisut, voimansiirtoratkaisut, kuljetusratkaisut ja kuljetuslaiteratkaisut. Konserniin kuuluu 170 yhtiötä, joissa työskentelee 5 000 työntekijää 30 maassa. Konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2021.

Tutustu yritykseen