Lähtölaukaus uusiin töihin!

Lähtölaukaus uusiin töihin!

Me Nammolla etsimme jatkuvan kasvumme tueksi sekä kokeneita osaajia että alasta kiinnostuneita tulevaisuuden ammattilaisia. Tarvitsemme monenlaisia osaajia erilaisiin tehtäviin! Tarjoamme sinulle aidosti mukavan työympäristön sekä mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät ammattitaitoisessa porukassa. Katso meidän avoimet paikat Sastamalassa ja pistä hakemustasi tulemaan! 💪🏼

Avoimet työpaikat – Nammo ⬇️

Jätä hakemuksesi helposti ja nopeasti 👇🏼

Millaisia osaajia etsimme?
Millaisia osaajia etsimme?▪ Innostunutta ja motivoitunutta tekijää. Koneemme ovat maailman mittakaavassa ainutlaatuisia, ja opit käytännön työn tekemällä. ▪ Rautaiset ammattilaisemme ovat taustaltaan kirjava tiimi - aina hitsareista ja koneistajista muotoilijoihin ja kultaseppiin. Meillä asenne ja oppimishalu ratkaisee, ei taustasi. 🌟 ▪ Tekijää, joka innostuu ongelmien ratkaisusta ja mukavassa porukassa tekemisestä, sillä näitä molempia työ meillä sisältää! ▪ Työssä vaaditaan tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Toivomme sinulta myös huolellista työotetta ja kykyä paneutua pieniinkin yksityiskohtiin.Hae tästä avoimia työpaikkojamme!

Miksi hakea Nammolle töihin?

 1. Mukava työyhteisö

  Tarjoamme sinulle työyhteisön ja -ympäristön, jossa on oikeasti kivaa tehdä hommia. Teemme töitä vakavasti, mutta emme liian tosissaan!

 2. Joustavuus

  Meille on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on työntekijöillemme mahdollisimman mutkatonta ja teemme siitä mahdollisimman helppoa mm. liukuvalla työajalla ja saldovapailla.

 3. Mahdollisuus kehittää osaamistasi

  Mahdollisuuden oppia uutta, kasvaa ja kehittyä. Kun kokemusta ja osaamista meillä kertyy, saat halutessasi lisää vastuuta.

 4. Turvallisuus

  Kaikki toimintamme perustuu tinkimättömään turvallisuuteen niin tehtaallamme kuin tuotteissammekin. Meillä työskenteleminen on turvallista myös työn pysyvyyden näkökulmasta.

 5. Huolenpito

  Pidämme työntekijöistämme huolta niin työssä kuin vapaallakin mm. erittäin kattavan työterveyshuollon, vakuutusten, Smartumin monipuolisten etujen ja omien virkistystapahtumien avulla. Kaikki nammolaiset saavat myös pitää lomat loma-aikaan, eli kesälomat heinäkuussa, talviloman talvella sekä joulun ja vuodenvaihteen rauhassa lomaillen.

Onko hakemuksesi vielä jättämättä? Hae botin kautta ⬇️

Nammo
NammoNammo-konsernilla on liiketoimintaa 12 eri maassa ja lähes 3000 työntekijää. Nammolla on Suomessa tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 75 milj. euroa ja työntekijöitä on 330, joista Sastamalan tehtaalla on noin 30. Sastamalan tehdas valmistaa komponetteja tykistö- ja kranaatinheitin tuotteisiin. Tuotteemme ovat maailman huippuluokkaa, joten niiden valmistuksessa tarvitaan tarkkuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kiinnostusta mittatarkkaan työskentelyyn.Lue lisää