Töihin Restelille!

Töihin Restelille!

Kutsuuko sinua ravintola-ala? Restel on Suomen suurimpia ravintolapalveluiden tarjoajia. Restelin yli 200 ravintolaa mahdollistavat työpaikkoja tuhansille työntekijöille kautta maan. Etsimme Restelille jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä! Meiltä löytyy monipuolisia tehtäviä niin työuraansa aloittelevalle kuin kokeneemmalle ravintola-alan ammattilaiselle.

Restelillä tehdään töitä innoissaan ja ammattitaidolla. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden nauttia töistä, elämästä ja hyvistä henkilöstöetuuksista eri elämäntilanteissa.

Lue lisää ja hae Restelin tiimiin!

Burger King
Burger KingMeillä on oikeastaan vain yksi vaatimus. Se, että olet hyvä tyyppi. Kaiken muun oppii. Mielestämme työn pitää olla kivaa ja siksi panostamme siihen, että meillä on hyvä porukka Burger Kingillä. Pääset tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä.
Hae tästä Burger Kingiin töihin!
Taco Bell
Taco BellKaikki lähtee liikkeelle onnellisista työntekijöistä. Taco Bell haluaa tarjota työpaikan, jossa jokainen voi loistaa. Ja vaikka työnteko onkin kivaa, niin meillä ei tehdä pelkästään töitä, meillä luodaan ystäviä.
Rax Pizzabuffet
Rax PizzabuffetRax on työpaikka sinulle, joka haluat yhdistää joustavasti työn ja vapaa-ajan. Meillä työpäivät eivät käy tylsiksi: monipuoliset ja vaihtelevat työpäivät tuovat työhön potkua. Raxilla työtyytyväisyydestä pidetään hyvää huolta.
Food&Events Tapahtuma-ravintolat
Food&Events Tapahtuma-ravintolatTapahtumaravintoloissa pääset luomaan makumuistoja ammattitaitoisen tiimin kanssa Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla. Töitä tehdään intohimolla, pilke silmäkulmassa.
Food&Events Ruokaravintolat
Food&Events RuokaravintolatMeillä jokainen työntekijä on arvokas osa tiimiä. Työpäivät täyttyvät vilskeestä, mutta osaavat ja kannustavat työkaverit toimivat toisensa tukena.

Restelin avoimet työpaikat

Restel työpaikkana

 1. Huikeat henkilöstöedut

  Tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut. Työntekijänämme pääset hyödyntämään ostoetua toimipaikoissamme. Restelin työntekijät nauttivat myös liikunnasta ja kulttuurista alennetuin hinnoin, kun saat käyttöösi Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit.

 2. Kannustava työyhteisö

  Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei kulmat kurtussa! Takaamme sinulle huikeat ja huumorintajuiset työkaverit, joiden kanssa työpäivät kuluvat vauhdilla. Meillä kaveria kannustetaan ja autetaan tilanteen tullen.

 3. Työnantajan tuki

  Olemme monen nuoren ensimmäinen työnantaja ja ylpeä siitä. Haluamme tarjota nuorille turvallisen paikan ottaa työuran ensiaskeleet ja kehittyä alansa ammattilaiseksi. Meiltä löydät myös eri elämänvaiheisiin sopivan työpaikan!

 4. Vastuullinen toiminta

  Vastuullisuus näkyy meillä kaikessa, mitä teemme. Haluamme tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja kantaa vastuuta ympäristöstämme. Meillä työskennellessä edistät myös yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistaja Tradeka tukee vuosittain useita vastuullisuushankkeita.

Avoin hakemus Restelille
Restel
RestelRestel Oy on kotimainen ja Suomen suurimpia ravintolapalveluiden tarjoajia, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. Yli 200 ravintolaamme ja yli X työntekijäämme tarjoavat asiakkaillemme herkullisia ruokakokemuksia ympäri Suomen. Haluamme toimia alamme edelläkävijänä niin työnantajamielikuvan kuin asiakaskokemuksenkin osalta. Tarjoamme työpaikkoja eri elämäntilanteisiin, ja työntekijöidemme käytössä on huikeat henkilöstöedut.Lue lisää Restelin eduista!