Avoin hakemus Barona Engineeringin tehtäviin

Avoin hakemus Barona Engineeringin tehtäviin

Sijainti
Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Oulu, Jyväskylä, Kotka, Hamina, Lappeenranta
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2024

Hei insinööri! Mikäli olet kiinnostunut jättämään avoimen hakemuksen Barona Engineeringin tehtäviin, voit tehdä sen tällä hakulomakkeella.

Barona Engineering työllistää ja rekrytoi teollisuuden ja tekniikan alan asiantuntija-, johto- ja päällikkötason tehtäviin valtakunnallisesti.

Jos et löytänyt sivuiltamme sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli soveltuvia tehtäviä aukeaa. Suosittelemme toki myös seuraamaan työpaikkailmoitteluamme ja jättämään hakemuksen suoraan sinua kiinnostavaan tehtävään.

Lisääthän hakemuksellesi CV:si sekä mahdollisen hakemuksesi. Voit myös valita hakulomakkeelta sinua kiinnostavia tehtäviä ja teollisuuden aloja tai kertoa, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Mikäli toivot palautetta CV:stäsi tai sparrailua työnhakuun, kerrothan siitä hakulomakkeella. Konsulttimme on sinuun yhteydessä.

Tarkemmat tehtäväkohtaiset ja tämän hetkiset avoimet työpaikkailmoitukset löydät osoitteesta https://barona.fi/tyopaikat.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa