Avoin hakemus sähkö-automaatioalan asiantuntijatehtäviin

Avoin hakemus sähkö-automaatioalan asiantuntijatehtäviin

Sijainti
Helsinki, Tampere, Turku, Lappeenranta, Oulu, Jyväskylä, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.12.2023

Hei sähkö- ja/tai automaatiotekniikan insinööri! Mikäli olet kiinnostunut jättämään avoimen hakemuksen Barona Engineeringin tehtäviin, voit tehdä sen tällä hakulomakkeella.

Meillä on avoimia ovia sähkö- ja automaatiotekniikan huippuosaajille. Tarjoamme laajan kirjon mielenkiintoisia tehtäviä asiantuntijoista johtotehtäviin ympäri maata. Olipa vahvuutesi sähkösuunnittelussa, automaatiojärjestelmissä, instrumentoinnissa tai projekti-insinöörintehtävissä, meillä on paikka sinulle.

Täyttämällä hakulomakkeemme voit avata tien uusille uramahdollisuuksille. Älä huolehdi, jos avoimia paikkoja ei juuri nyt ole - olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva tilaisuus avautuu. Kannustamme myös seuraamaan työpaikkailmoituksiamme ja hakemaan suoraan kiinnostaviin tehtäviin.

Muista liittää hakemukseesi CV, ja voit myös valita hakulomakkeelta ne tehtävät ja teollisuuden alat, jotka sinua erityisesti kiinnostavat. Jos kaipaat CV:si arviointia tai apua työnhaussa, kerro siitä hakemuksessasi - asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua.

Löydät tarkemmat tehtäväkohtaiset ja ajankohtaiset avoimet työpaikkailmoitukset osoitteesta https://barona.fi/tyopaikat. Sinun seuraava urasi voi alkaa tästä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa