Avoin hakemus sähköasennustehtäviin Vaasaan

Avoin hakemus sähköasennustehtäviin Vaasaan

Sijainti
Vaasa, Mustasaari
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.7.2024

Etsimme teollisuuden sähköasentajia Vaasaan. Työt koostuvat sähköteollisuuden tehtävistä, joissa on edellytyksenä alan koulutus. Töitä on tarjolla asiakkaidemme työtilanteen mukaisesti.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista teollisuussähköasennuksista. Tehtäväkenttä on laaja ja pääpaino on monipuolisissa konepaja- sekä sähköteollisuuden sähköasennustöissä. Voit työskennellä esim. generaattoreiden, moottoreiden tai vaikka sähkökeskusten asennustehtävissä asiakkaidemme tuotantotiloissa.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Kirjaathan hakemukseesi mahdollisimman tarkasti alan työhistoriasi. Edellytämme tehtävään sähköalan koulutusta. Myös aiempi alan työkokemus sekä piirustustenlukutaito on iso etu tehtävää ajatellen. Edellytämme myös valmiutta 2-vuorotyöhön. Suomenkielentaito on myös edellytys tehtävään.

Jos olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja halukas ottamaan haasteita vastaan, lähetä avoin hakemuksesi ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista sähköasennustehtävistä olet erityisen kiinnostunut. Töitä tulee tarjolle asiakkaidemme tilanteiden ja tarpeiden mukaisesti.

Rekrytointia hoitaa Barona ja mikäli tulet valituksi, työllistyt Barona Teollisuus Oy:lle. Työsuhteet ovat alkuun määräaikaisia, mutta myöhemmin on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai rekrytoitumiseen asiakasyrityksen palkkalistoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa