Avoin hakemus teollisuuden työtehtäviin, Turun seutu

Avoin hakemus teollisuuden työtehtäviin, Turun seutu

Sijainti
Turku, Kaarina, Lieto, Raisio
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.6.2024

Tuotantotyöntekijä, kokoonpanija, särmääjä, asentaja tai muu teollisuuden osaaja. Meillä teollisuudessa on monia erilaisia tehtäviä, ja etsimme sinua joukkoomme Turun Seudulle.

Nyt on sinun mahdollisuutesi kertoa meille, minkälainen työ olisi ihanteellisin juuri sinulle ja minkälaisessa työssä kokisit parhaiten viihtyväsi?

Etsitkö kokoaikaista ja pitkää työsuhdetta vai sopiiko elämäntilanteeseesi paremmin lyhyempi määräaikainen työ, haluatko työskennellä vuorotyössä vai onko päivätyö sinulle sopivin? Kerro meille mitä SINÄ haluat tehdä, niin autamme mahdollisuuksien mukaan löytämään juuri sinulle sopivan paikan ja työtehtävän!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme motivoituneita työntekijöitä mielenkiintoisiin ja erilaisiin teollisuuden alan työtehtäviin asiakasyrityksiimme Turun seudulle. Asiakasyritystemme tarpeet vaihtelevat laidasta laitaan perustehtävistä, kuten laaduntarkkailusta tai pakkauksesta, vaativimpiin rooleihin. Työt voivat olla esim. elintarvike-, muovi- tai metalliteollisuudessa.

Tärkein ominaisuus työntekijöissämme on motivoitunut asenne työntekoon! Koulutus ja työkokemus etsimältäsi alalta katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme sijaitsevat Turun alueella mm. Turku, Raisio, Naantali, Kustavi, Lieto, Kaarina, Aura.

Jätä hakemus ja työllisty kauttamme! Toivomme, että täytät hakemuksen huolellisesti, jotta saamme hyvän käsityksen osaamisestasi. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja kontaktoimme hakijoita sitä mukaan, kun sopivia työpaikkoja on tarjolla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa