Avoin haku DNA:n myynnilliseen asiakaspalveluun

Avoin haku DNA:n myynnilliseen asiakaspalveluun

Sijainti
Lahti, Helsinki, Jyväskylä, Pietarsaari, Hämeenlinna, Taivalkoski
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.12.2022

Nautitko haasteista ja ongelmanratkaisusta? Pidätkö siitä, että sinulla on monta rautaa yhtä aikaa tulessa? Mahtavaa, sillä juuri tätä kaikkea tarjoaa työ DNA:n asiakaspalvelussa!

DNA:n kannustavassa ja avoimessa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia sekä osaamista ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Meitä aspalaisia on jo yli 300 usealla eri paikkakunnalla.

Millaista työskentely DNA:n asiakaspalvelussa sitten on? Katso työntekijöidemme ajatuksia DNA:sta työpaikkana:

https://youtu.be/tVPxOIx7wtI

Emme odota sinun olevan valmis operaattorialan moniosaaja, tärkeintä on halu oppia ja kehittyä sellaiseksi. Paineensietokykysi joutuu kuitenkin koetukselle, sillä työ on itsenäistä ja tavoitteellista. Työssä viihtyvyyttä ja jaksamista tukevat kannustava palkkamalli, etätyömahdollisuus sekä terve kilpailuhenkinen ilmapiiri.

Itse työssä vastaat DNA:n kuluttaja-asiakaspalvelusta niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Työssäsi pyrit helpottamaan asiakkaiden arkea ratkaisemalla heidän pulmiaan liittyen esimerkiksi laskutukseen, teknisiin asioihin tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin. Vaikka työ on asiakaspalvelutyötä, on myynti suuressa osassa palveluneuvojan arkea. Asiakaspalvelun ohessa kartoitat asiakkaan tarpeet kokonaisuutena ja löydät jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivat palvelut ja tuotteet.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 7.45 – 18.30 välillä, mutta varauduthan myös klo 21.15 kestäviin vuoroihin. Lauantaivuorot sijoittuvat klo 8.45 – 16.45 väliselle ajalle.

Jos haluat mukaan DNA:n joukkoon niin älä epäröi jättää meille hakemustasi!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sanni Silkkari
Sanni Silkkari
DNA Oyj
DNA Oyj

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tutustu yritykseen