Avoin haku - Ravintola-alan ammattilaisille

Avoin haku - Ravintola-alan ammattilaisille

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Järvenpää, Porvoo, Hanko
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.8.2024

Haemme ravintola-alan ammattilaisia erilaisiin keikkatöihin ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin Uudellemaalle. Katsoitko jo Baronan avoimet työpaikkailmoitukset - etkö löytänyt itsellesi sopivaa? Voit jättää avoimen hakemuksen täältä!

Olet sitten etsimässä keikkatyötä tai seuraavaa askelta työurallasi, etsimme jatkuvasti asiakkaillemme eri rooleihin sopivia ammattilaisia. Voimme auttaa sinua kartoittamaan laajasti ravintola-alan mahdollisuuksia!

Nopeatempoinen ravintolaympäristö edellyttää työntekijöiltä kykyä työskennellä paineen alla ja nyt haemme jo kokemusta alalta kartuttaneita tekijöitä.

Salityöskentelyyn toivomme, että olet positiivinen ja toimelias asiakaspalvelija, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta tarjoilu- tai baarityöstä. Lisäksi haemme työhön koulutettuja ravintolakokkeja, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella.

Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden tai esihenkilöiden työehtosopimus.

Hakijalta edellytetään kokemusta ravintola-alalta, täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia. Lisäksi ennen töiden aloitusta sinun tulee toimittaa selvitys terveydentilasta salmonellatartunnan poissulkemiseksi.

Jätä avoin hakemus rohkeasti ja mainitse hakemuksessa millaista työtä olet etsimässä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Horecan rekrytointi-tiimi
Barona Horecan rekrytointi-tiimi
Jätäthän hakemuksesi lomakkeen kautta!horeca@barona.fi
Barona HoReCa Oy

Barona HoReCa on osa Baronaa, joka on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja. Olemme työurien rakentaja ja osaamisen kehittäjä. Yritysten kestävän kasvun mahdollistaja. Strategisten haasteiden ratkaisija. Näytämme suuntaa ja luomme uusia tapoja tehdä töitä ja työllistää. Teemme maailmasta ennakoitavampaa, kankeasta joustavaa, kasvun esteistä historiaa. Palvelemme asiakkaitamme vuosittain yli 30 000 osaajan voimin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Venäjällä, Puolassa ja Espanjassa. Olemme johtava palveluyhtiö toimialojen, keinovalikoimien ja valtioiden rajat ylittävissä ratkaisuissa esimerkiksi ulkoistuksissa, henkilöstöpalveluissa, koulutuksissa ja konsultoinnissa.

Tutustu yritykseen