Avoin haku, Telia Fuengirola

Avoin haku, Telia Fuengirola

Sijainti
Fuengirola, Espanja
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.7.2022

Haaveiletko työn ja kansainvälisen kokemuksen yhteensovittamisesta? Etsitkö kiinnostavaa ja vastuullista asiakaspalvelutyötä? Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista!

Tehtäväsi meillä Telian asiakaspalvelussa

Työssäsi pääset auttamaan Telian olemassaolevia kuluttaja-asiakkaita puhelimen ja chatin välityksellä. Työsi pitää sisällään mm. ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Telian tuote- ja palveluneuvontaa, sekä laskutukseen liittyvien ongelmien selvittämistä.

Asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä ja erinomaisen asiakaspalvelun lomassa pääset kartoittamaan asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella. Uusasiakashankinta ei kuulu tehtävään, vaan toimit jo olemassaolevien asiakkaiden tukena ja tarjoat heille parhaita mahdollisia palveluita,

Sopisitko tiimiimme?

Jos uskot timanttiseen asiakaskohtaamiseen ja asioiden kokonaisvaltaiseen hoitamiseen sekä omaat myyntihenkisyyttä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Työssä menestymisessä auttaa, että vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja käytät järjestelmiä sekä tietokonetta sujuvasti. Arvostamme englannin kielen taitoasi ja ruotsin kielen osaaminen on eduksesi, muttei välttämättömyys.

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten valmis paketti sinun ei tarvitse olla. Opetamme ja ohjaamme asiakaspalvelun ammattiin sekä myyntihenkiseen toimintaan. Tärkeintä on sinun oma asenteesi ja halu kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Työajat ja palkkaus

Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen Aurinkorannikon suurimmassa suomalaisia työllistävässä yrityksessä, jossa pääset osaksi energistä työyhteisöämme ja kehittymään monikanavaisen asiakaspalvelun sekä myynnin superosaajaksi. Meillä voit työskennellä joko vakituisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa. Työtunteja on tarjolla kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, mikä sinulle parhaiten sopii.

Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7:00-23:00 välille. Kokoaikaisesti työskennellessäsi töitä on tarjolla 39 h/viikko. Osa-aikaisuuden tuntimäärät ovat sovittavissa erikseen. Maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa, joka perustuu paikalliseen telecenter-alan työehtosopimukseen. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi, joten voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Osaksi Baronalaisten yhteisöä

Meillä Baronalla on Fuengirolassa yli 250 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office -tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Palvelukeskuksemme palvelee asiakkaita 24/7. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset virkistystoimintamme. Annamme myös informaatiota Espanjaan muuttoon liittyvissä asioissa.

Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta.

Kaipaatko uusia maisemia, uutta yhteisöä ja uusia haasteita? Älä enää mieti, vaan jätä hakemuksesi!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa