Baaritarjoilija Hemingways'iin

Baaritarjoilija Hemingways'iin

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö
Hakuaika päättyy
7.2.2023

Näppärä tarvittaessa töihin kutsuttava baaritarjoilija Hemingways'iin.

Hemingway’sit sijaitsevat keskellä kaupunkien sykettä ja vilinää. Hemingway's on seikkailuhenkisten sielujen kohtauspaikka, jossa tarinaa isketään hyvässä seurassa ja inspiroivassa ilmapiirissä muun muassa oluen ja viinin kera. Nyt etsimme Oulun ravintola Hemingway’siin

BAARITARJOILIJAA KEIKKATYÖHÖN

Vastuualueesi

Hemingwaysin tarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä.  Kykenet tarvittaessa hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit avaamisesta sulkemiseen.

Menestyksen avaimet

Ammattitaito, asiakaspalveluhenkisyys, reippaus, huolellisuus ja huumorintaju ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi! Osaamisesi pohjana on jo työkokemusta alalta ja/tai koulutus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Nautit sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky tartuttaa iloisuutesi myös ympärilläsi oleviin.

Kiinnostuksesi ravintolan juomatuotteisiin auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin, ja kykenet myös tarvittaessa antamaan asiakkaille omia suosituksiasi. Laajan juomavalikoimamme haltuun ottaminen innostaa sinua. Me Hempassa arvostammekin erityisesti oluiden tuntemustasi sekä sitä, että tarvittaessa pystyt ottamaan käyttöön yhden lisävaihteen ja kasvattamaan kolmannen käden asiakaspalvelun laadun kärsimättä.

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä anniskelu- ja hygieniapassia, sillä meillä työskennellään ajoittain myös yksin.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on luonteeltaan tarvittaessa töihin kutsuttava.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 7.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Hemingway’sit sijaitsevat keskellä kaupunkien sykettä ja vilinää. Hemingway's on seikkailuhenkisten sielujen kohtauspaikka, jossa tarinaa isketään hyvässä seurassa ja inspiroivassa ilmapiirissä muun muassa oluen ja viinin kera.