Baaritarjoilija pikkujoulukauteen, Kaisla

Baaritarjoilija pikkujoulukauteen, Kaisla

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
10.10.2022

Pikkujoulukausi lähestyy hurjaa tahtia ja miehistömme on vielä vailla asiakaspalveluhenkisiä taitajia! Oletko sinä kaipaamamme baaritarjoilija, jonka lämmin energia tarttuu asiakkaaseen kuin asiakkaaseen, ja jonka käsissä sujuvat olutkaadon lisäksi tarjoilutaidon perusteet?

Etsimämme tekijä työllistyy Helsingin Kluuvin Fennia-korttelin ytimen olutravintola Kaislaan ja töitä on tarjolla syys-lokakuussa noin 60 t / 3 vk ja joulun lähestyessä marras-joulukuussa jopa 90 t / 3 vk. Myös jatko on mahdollista.

Ihanaa valinnanvaikeutta!

Oluen kuningaskunnaksi ylistetty oluthuone Kaisla on yksi Suomen suurimmista pubeista ja tarjontaa löytyy IPA-oluista APA-tölkkeihin ja sour-oliusta vehnäisiin lagereihin. Ravintolassa kenenkään suu ei jää kuivaksi, sillä nykypäivänä 385 asiakaspaikkaisen Kaislan juomalistaan mahtuu huikeat 39 hanaa sekä hämmästyttävät 200 pullotuotetta!

Sovit Kaislan trendikkääseen tiimiin täydellisesti, mikäli olet uudelle aidosti avoin, asiakaspalveluhenkinen ja reipas taitaja, joka ei pelkää uusia haasteita tai tahdikkaan tekemisen meininkiä! Tärkeintä on, että haluat kehittyä alasi persoonallisena ammattilaisena, ja siksi aito innostus tehtävää kohtaan katsotaan eduksi. Päivittäisessä työssäsi tuotat unohtumattomia asiakaselämyksiä ja pidät huolta siitä, että jokainen asiakas kohdataan aidolla hymyllä varustettuna. Siis toivommekin sinulta…

  • Innostunutta ja aidosti kiinnostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan.
  • Energisen otteen työntekoon!
  • Aikaisempaa osaamista tarjoilusta ja vastaavista baaritehtävistä, kuten perusjuomatuntemuksesta, kassan käytöstä ja muista soveltuvista tehtävistä. Tässä työnkuvassa pääset päivittäin kaatamaan hanoista, ja erityinen tuntemuksesi viineistä katsotaan suureksi eduksi!

Ammattitaitosi vastineeksi haluamme luvata sinulle unohtumattoman pikkujoulukauden! Siksi takaammekin sinulle…

  • Sopimuksen mukaisen palkkauksen sinun ammattitaitosi puitteissa.
  • Opettavaisia ja ikimuistoisia asiakaskokemuksia, ja lupauksen siitä, ettei yksikään työpäiväsi tule olemaan tylsä!
  • Luotettavan sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin, jonka kanssa et jää tiukan paikan tullen yksin ja jonka kanssa työn ilot jaetaan autenttisen hymyn kanssa.

Huomioithan, että edellytämme sinulta hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen. Jos sinulla ei vielä hygieniapassia ole, ei syytä huoleen, sillä voit suorittaa sen myös hakuprosessin aikana Baronan kautta!

Heräsikö mielenkiintosi tulla osaksi mahtavaa ja kunnianhimoista työtiimiä?

Älä siis odota ja laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan hakemukseesi myös kuvat hygienia- ja mahdollisesta anniskelupassista. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Reetta-Sofia Rintanen
Reetta-Sofia Rintanen
HOK-elanto / Kaisla
HOK-elanto / Kaisla

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja yksi alueensa tärkeimmistä työllistäjistä. Sillä on noin 340 toimipaikkaa ja töissä noin 6000 tekijää. Kattava myymälä- ja ravintolaverkosto palvelee jopa ympäri vuorokauden. Omistajana keräät parhaat edut ostoksistasi. HOK-Elannon ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.