Baaritarjoilija pikkujoulukauteen, Kappeli

Baaritarjoilija pikkujoulukauteen, Kappeli

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
10.10.2022

Pikkujoulukausi lähestyy vauhdikasta tahtia ja miehistömme on vielä vailla asiakaspalveluhenkisiä taitajia! Oletko sinä toivomamme baaritarjoilija, jonka lämmin energia tarttuu asiakkaaseen kuin asiakkaaseen, ja jonka käsissä taittuvat baaritarjoilun perusteet?

Etsimämme tekijä työllistyy Esplanadin puiston ikiomaan ja ihastuttavaan ravintola Kappeliin ja töitä on tarjolla syys-lokakuussa noin 60 t / 3 vk ja joulun lähestyessä marras-joulukuussa jopa 90 t / 3 vk. Myös jatko on mahdollista!

Ikimuistoisia kohtaamisia ja käymisiä vuodesta 1867 – siitä on Kappeli tehty! Kieltolain ja suomalaisen kulttuurin vivahteet nähnyt Kappeli on kokenut kaiken. Tätä nykyä ravintola on monipuolinen ravintolakokonaisuus, jossa asiakaskuntaa palvellaan perinteisen ja trendikkään baarin, legendaarisen kahvilan, tunnetun ravintolan ja rakastetun terassin tiloissa. Täällä asiakkaat kohtaavat Suomalaisen ravintolakulttuurin, niin ruuan, juoman kuin tunnelman merkeissä.

Sovit Kappelin ammattitaidollaan valloittavaan tiimiin loistavasti, mikäli olet uudelle aidosti avoin, uskalias ja reipas taitaja, joka ei pelkää uusia haasteita tai tahdikkaan tekemisen meininkiä! Tärkeintä on, että haluat kehittyä alasi persoonallisena ammattilaisena, ja siksi aito innostus tehtävää kohtaan katsotaan eduksi. Päivittäisessä työssäsi luot unohtumattomia asiakaselämyksiä! Siis toivommekin sinulta…

  • Innostunutta ja aidosti kiinnostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan.
  • Energisen otteen työntekoon!
  • Aikaisempaa osaamista tarjoilusta ja vastaavista baaritehtävistä, kuten juoma- ja muiden tuotteiden pöytiintarjoilusta, perusjuomatuntemuksesta, tekniikasta, kassan käytöstä ja muista soveltuvista tehtävistä. Erityinen tuntemuksesi viineistä katsotaan eduksi!

Ammattitaitosi vastineeksi haluamme luvata sinulle unohtumattoman pikkujoulukauden! Siksi takaammekin sinulle…

  • Sopimuksen mukaisen palkkauksen sinun ammattitaitosi puitteissa.
  • Opettavaisia ja ikimuistoisia asiakaskokemuksia, ja lupauksen siitä, ettei yksikään työpäiväsi tule olemaan tylsä!
  • Luotettavan sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin, jonka kanssa et jää tiukan paikan tullen yksin ja jonka kanssa työn ilot jaetaan autenttisen hymyn kanssa.

Huomioithan, että edellytämme sinulta hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen. Jos sinulla ei vielä hygieniapassia ole, ei syytä huoleen, sillä voit suorittaa sen myös hakuprosessin aikana Baronan kautta!

Heräsikö mielenkiintosi tulla osaksi mahtavaa ja kunnianhimoista työtiimiä?

Älä siis odota ja laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan hakemukseesi myös kuvat hygienia- ja mahdollisesta anniskelupassista. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Reetta-Sofia Rintanen
Reetta-Sofia Rintanen
HOK-elanto / Kappeli
HOK-elanto / Kappeli

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja yksi alueensa tärkeimmistä työllistäjistä. Sillä on noin 340 toimipaikkaa ja töissä noin 6000 tekijää. Kattava myymälä- ja ravintolaverkosto palvelee jopa ympäri vuorokauden. Omistajana keräät parhaat edut ostoksistasi. HOK-Elannon ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.