Baaritarjoilija Teerenpeliin

Baaritarjoilija Teerenpeliin

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.1.2022

Laadukkaista pienpanimo-oluistaan tunnettu Teerenpeli Kamppi on ollut oluen ja viskin ystävien olohuone keskellä Helsinkiä jo yli 15 vuoden ajan. Koronarajoitusten helitettyä Teerenpeli hakee baaritarjoilijaa työskentelemään osana hyvää työyhteisöä.

Helsingin Kamppiin avattiin Teerenpeli ravintola keväällä 2006. Seuraavana vuonna ravintolan tiloissa aloitti toimintansa myös oma pienpanimo, joka tuottaa pieniä eriä erikoisoluita. Kampin Teerenpelissä järjestetäänkin ryhmille tilauksesta olutkouluja, joissa tutustutaan oluenpanon saloihin. Teerenpeli on myös monen viskeistä nauttivan ykkösmesta laajalla viskivalikoimallaan, mutta ravintola tarjoilee myös murkinaa! Isompikin nälkä lähtee TeerenDelin herkuilla ja deli-herkkuja valmistetaan myös asiakkaille eväiksi kotiin tai työpaikoille.

Haemme asiakkaallemme Teerenpeliin baaritarjoilijaa määräaikaiseen työhön 31.12.2022 asti. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h kolmessa viikossa. Tehtävässä menestyminen ei edellytä olut- ja viskituntemusta, sillä innokkuus oppia ne riittää! Työnkuvaan kuuluvat myös delituotteiden valmistus ja ruokien tarjoilu pöytiin. Työt alkavat heti koronarajoitusten hellitettyä ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Palkkaus sovitaan ammattitaidon mukaan. Työhön valittavalta vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi sekä negatiivinen salmonellatodistus.

Liity mukaan Teerenpelin tiimiin ja lähetä hakemus!

Barona toimii valitun henkilön työnantajana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Teerenpeli Ravintolat Oy
Teerenpeli Ravintolat Oy

Teerenpeli Yhtiöt on lahtelainen, 1994 perustettu perheyritys, joka on syntynyt intohimosta viihtyisää ravintolakulttuuria ja laadukkaita panimo- sekä tislaamotuotteita kohtaan. Teerenpeli-ravintoloissa tarjoamme viihtyisiä ravintolakokemuksia ympäri Suomen. Lahdessa hemmottelemme asiakkaitamme myös ruokaravintola Taivaanrannassa ja Wine cafe Olavissa. Panimossamme valmistamme olutta lähiohrasta ja puhtaasta Salpausselän suodattamasta pohjavedestä, lisäksi valmistamme siidereitä sekä long drink -juomia. Kansainvälisesti tunnustetussa viskitislaamossamme Lahdessa valmistamme vuosittain yli 100 000 litraa viskitislettä. Kaikkea toimintaamme yhdistää intohimo paikallisuutta, puhtaita lähiraaka-aineita, ainutlaatuista osaamista ja vastuullista ravintola-alan toimintaa kohtaan. Näistä aineksista valmistamme ja tarjoilemme unohtumattoman nautinnollisia elämyksiä. Paikallisuus, Raaka-aine, Ympäristö, Intohimo, Reilu peli Teerenpeli on reilua peliä!

Tutustu yritykseen