Baaritarjoilija Wanha Mestari Tornio

Baaritarjoilija Wanha Mestari Tornio

Sijainti
Tornio
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
27.11.2022

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Tornion Wanhaan Mestariin BAARITARJOILIJAA!

Työn sisältö

Wanhan Mestarin baaritarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja osallistut tehtäviin aina avauksesta tilitykseen ja sulkemiseen saakka.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Etuna on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, mutta tärkeänä ominaisuuksina on myös hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Tarjoamme sinulle töitä63 h/3vkoi. Työvuorot voivat sijoittua viikon jokaiselle päivälle aamupäivästä yöhön saakka klo 9-02 välille, olethan siis halukas työskentelymään myös iltaisin/öisin.

Jos haluat tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Wanha Mestari on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Voimme käsitellä vain järjestelmän kautta jätettyjä hakemuksia!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kirsi Karhu
Kirsi Karhu
Jätäthän sähköisen hakemuksen oheisen linkin kautta.0447022010kirsi.karhu@barona.fi