Baarityöntekijä keikkatyöhön

Baarityöntekijä keikkatyöhön

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Tarjoamme keikkatyöntekijälle mahdollisuuden nähdä erilaisia baareja ja niissä työskenteleviä tiimejä. Oletpa sitten tradenomi, hortonomi, restonomi, persimoni tai digimoni, käynti ravintolassa kannattaa. Missään työssä et saa niin syvällistä näköalaa asiakaspalveluun, vuorovaikutukseen tai ihmismieleen yleensä.

Olipa tämä lisätyö opintojen ohelle tai elämäntyö, niin meidän kautta pääset toteuttamaan itseäsi!

Nopeatempoinen baariympäristö edellyttää työntekijöiltä kykyä työskennellä paineen alla. Toivomme, että olet positiivinen sekä iloinen asiakaspalvelija, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta baarityöstä.

Työvuoroja on pääsääntöisesti tarjolla perjantai- ja lauantai-iltaisin, joten tämän työn voi muokata omanlaisekseen: vaikka vuoroviikoin duunia ja lomaa vastapainoksi.

Palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus. Baarityöntekijän minimipalkka on 12,08€/h + vuorokohtaiset lisät. Ammattilaisen palkkaus sovitaan aina erikseen ammattitaitoon perustuen n. 14-18€/h välille.

Ennen töiden aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä terveydentilatodistuksen.

Lähetä tiedot itsestäsi oheisen linkin kautta ja kerro itse millaisia keikkoja haluat tehdä vai toivotko löytäväsi keikkojen kautta pidempiaikaisen työn!

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

#työtäunelmasieteen **#**itsesinäköinentyö **#**rafladuunit **#**barona

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Horeca Oy
Barona Horeca Oy

Barona HoReCa on osa Baronaa, joka on Suomen kuudenneksi suurin työnantaja. Olemme työurien rakentaja ja osaamisen kehittäjä. Yritysten kestävän kasvun mahdollistaja. Strategisten haasteiden ratkaisija. Näytämme suuntaa ja luomme uusia tapoja tehdä töitä ja työllistää. Teemme maailmasta ennakoitavampaa, kankeasta joustavaa, kasvun esteistä historiaa. Palvelemme asiakkaitamme vuosittain yli 30 000 osaajan voimin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Venäjällä, Puolassa ja Espanjassa. Olemme johtava palveluyhtiö toimialojen, keinovalikoimien ja valtioiden rajat ylittävissä ratkaisuissa esimerkiksi ulkoistuksissa, henkilöstöpalveluissa, koulutuksissa ja konsultoinnissa.

Tutustu yritykseen