Baarityöntekijä, Ravintola Teatteri

Baarityöntekijä, Ravintola Teatteri

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
19.5.2022

Elämä VOI olla yhtä teatteria, sillä haemme nyt ravintola Teatterin ensiluokkaiseen työporukkaan lisävahvistusta kesäksi! Tässä Helsingin sykkivässä sydämessä Esplanadin puiston alkupäässä viihdyt helposti aamukahvista yömyssyyn!

Ravintola Teatterin upea kokonaisuus pitää sisällään Teatterin Grillin, Teatteribaarin, Kellobaarin, Klubin ja Delin, joten tarjolla on miellyttävä ympäristö hyvän ruoan ja juoman parissa aina aamuvarhaisesta yökerhon viimeisiin tahteihin!

Haemme Ravintola Teatterin osaavaan ja iloiseen tiimiin kesäkaudelle 2022 baarimestaria JA baarityöntekijää!

Menestyäksesi tehtävissäsi Teatterin

baarimestarina:

Omaat positiivisen asenteen työtäsi kohtaan ja sensaatiomainen asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia! Sinun tulee jo hallita kaikki baarin perustehtävät sekä yleisimmät drinkit ja juomat, eli sinulla on joko koulutus tehtävään tai jo reippaasti kokemusvuosia tiskin takaa. Et kavahda tiskin takaa esitettyä pyyntöä luoda juuri asiakkaan makumieltymysten mukaista juomasekoitusta vaan kehittelet tässäkin tilanteessa pramean drinksun tilaajalle!

tai baarityöntekijänä:

Sinulta löytyy jo hieman kokemusta baaritiskin takaa, eli perustaidot on sinulla jo olemassa, mutta et välttämättä vielä ole liiemmin ennättänyt kerryttää käytännön kokemustasi. Sovit baarityöntekijän tehtävään mainiosti, mikäli sinulla on rutkasti motivaatiota kehittää omaa osaamistasi, asennoidut baaritehtäviin innokkaasti ja sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon.

Hienoa! Pian olet jo loihtimassa upeita artesaanicocktaileja hyvän musiikin saattelemana Teatterin tyylikkäässä miljöössä.

Tehtävässä tarvitset hygenia- ja anniskelupassit ja sinun tulee olla täysi-ikäinen. Puhut ja ymmärrät sujuvasti suomen kieltä ja plussaa on jos puhut muitakin kieliä.

Mitä sinulle tarjoamme :

Vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä! Mahtavat työsuhde-edut kuuluvat myös diiliin!

Työsuhde on määräaikainen alkaen mahdollisimman pian ja jatkuen elo-syyskuulle, sopimuksen mukaan. Keskimääräinen vähimmäistuntimääräsi on 90h/3vkoa tai jos haluaisit tehdä reilumminkin tunteja, voidaan niistä sopia yksilöllisesti. Palkkaus alkaen 13€/h, perustuen hakijan aikaisempaan työkokemukseen, eli palkka sovitaan yksilökohtaisesti.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä. Klikkailehan siis ilmoituksessa pyydetyt tietosi Baronalle sisään ja olemme sinuun yhteydessä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Royal Ravintolat / Ravintola Teatteri
Royal Ravintolat / Ravintola Teatteri

Ravintola Teatteri kuuluu NoHo Partners Oyj konserniin. NoHo Partners Oyj on suomalainen pörssiin listautunut ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 280 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners, joilla viestitään konsernin keskeisistä tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista. NoHo Partnersin edeltäjiä ovat Restamax Oyj ja Royal Ravintolat. Konserni aloitti toimintansa NoHo Partners Oyj -nimellä joulukuussa 2018.

Tutustu yritykseen