Baarityöntekijä Sir Einoon

Baarityöntekijä Sir Einoon

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
24.3.2023

Kesä lähestyy hurjaa vauhtia ja miehistömme on vielä vailla asiakaspalveluhenkistä baariosaajaa! Oletko sinä etsimämme baaritarjoilija, jonka lämmin energia tarttuu asiakkaaseen kuin asiakkaaseen, ja jonka käsissä sujuvat olutkaadon lisäksi perusdrinkit?

Etsimme Vantaan viihdekeskus Flamingon tunnelmalliseen Sir Einoon baaritarjoilijaa!

Sir Eino tarjoaa ainutlaatuista pubitunnelmaa Vantaan viihdekeskus Flamingon hulppeissa puitteissa! Sir Einon tarjonnasta nauttii kulkija kuin kulkija, sillä kattavan juomavalikoiman lisäksi tarjolla on rehtiä pubiruokaa, joka ei jätä nälkäisintäkään illanviettäjää tyhjin vatsoin. Einossa asiakkaita tarjoillaan rautaisella ammattitaidolla, hymyllä varustettuna!

Sovit Sir Einon hurmaavaan tiimiin loistavasti, mikäli olet uudelle aidosti avoin, asiakaspalveluhenkinen ja reipas taitaja, joka ei pelkää uusia haasteita tai tahdikkaan tekemisen meininkiä! Tärkeintä on, että haluat kehittyä alasi persoonallisena ammattilaisena, ja siksi aito innostus tehtävää kohtaan katsotaan eduksi. Päivittäisessä työssäsi tuotat unohtumattomia asiakaselämyksiä ja pidät huolta siitä, että jokainen asiakas kohdataan aidolla hymyllä varustettuna.

Siis toivommekin sinulta:

  • Innostunutta ja aidosti kiinnostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan.

  • Energisen otteen työntekoon!

  • Aikaisempaa osaamista tarjoilusta ja vastaavista baaritehtävistä, kuten perusjuomatuntemuksesta, kassan käytöstä ja muista soveltuvista tehtävistä.

Ammattitaitosi vastineeksi takaamme sinulle:

  • Sopimuksen mukaisen palkkauksen sinun ammattitaitosi puitteissa.

  • Opettavaisia ja ikimuistoisia asiakaskokemuksia, ja lupauksen siitä, ettei yksikään työpäiväsi tule olemaan tylsä!

  • Luotettavan sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin, jonka kanssa et jää tiukan paikan tullen yksin ja jonka kanssa työn ilot jaetaan autenttisen hymyn kanssa.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tunteja on tarjolla 90h/3vko tai sopimuksen mukaan!

Huomioithan, että edellytämme sinulta hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen. Jos sinulla ei vielä hygieniapassia ole, ei syytä huoleen, sillä voit suorittaa sen myös hakuprosessin aikana Baronan kautta!

Heräsikö mielenkiintosi tulla osaksi mahtavaa ja kunnianhimoista työtiimiä?

Älä siis odota ja laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan hakemukseesi myös kuvat hygienia- ja mahdollisesta anniskelupassista.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Reetta-Sofia Rintanen
Reetta-Sofia Rintanen
HOK-Elanto / Sir Eino
HOK-Elanto / Sir Eino

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja yksi alueensa tärkeimmistä työllistäjistä. Kattava myymälä- ja ravintolaverkosto palvelee jopa ympäri vuorokauden. Omistajana keräät parhaat edut ostoksistasi. HOK-Elannon ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.