Baarityöntekijä, Wanha Mestari Jämsä

Baarityöntekijä, Wanha Mestari Jämsä

Sijainti
Jämsä, Jyväskylä, Mänttä-Vilppula
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Oletko iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme baarityöntekijä Jämsän Wanhaan Mestariin!

Wanhan Mestarin baarityöntekijänä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit pubin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä.

  • Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työsopimus solmitaan Baronan kanssa. Työtunteja on vaihtelevasti, noin 63-75 h/3vkoa. Työvuorot painottuvat ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Arvostamme että olet iloinen ja palveluhenkinen alan ammattilainen, joka kohtelee asiakkaita kuin omia vieraitaan. Ystävällisyys löytyy jo geeneistä eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Yksinkin tehtävät vuorot sujuvat luontevasti.

Odotamme sinulla jo olevan osaamista baari- ja ravintolatyöskentelystä. Omistat myös anniskelu- ja hygieniapassit, ja hallitset sujuvasti vähintään suomen kielen ja kaikki muut kielet katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko?

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina, joten lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Wanha Mestari on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Gastropubien maistuva ruoka, rento tunnelma ja lämminhenkinen palvelu kutsuvat viihtymään! Wanha Mestari –ravintolat ovat kaikki puitteiltaan erilaisia, mutta perustuvat samaan ideaan: paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, ansaitsevat aidon arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Siksi ravintoloissa on panostettu tavanomaisiin ajanvietemahdollisuuksiin. Meiltä löydät esimerkiksi automaattipelejä, päivän lehdet, lautapelejä ja television urheilukanavineen. Osassa krouveista pelataan lisäksi pokeria, biljardia, heitetään dartsia ja hoilataan iloista karaokea.