Baarityöntekijä Wanhaan Mestariin Vaasaan

Baarityöntekijä Wanhaan Mestariin Vaasaan

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja tai baarityöstä innostunut uusi tekijä? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Etsimme Wanhaan Mestariin Vaasaan BAARITYÖNTEKIJÄÄ.

Työn sisältö

Wanhan Mestarin baarityöntekijänä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Kykenet tarvittaessa hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki perehdytämme tehtävään.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on aluksi keikkaluontoinen. Kesän aikana tarjolla on enemmänkin tunteja kesälomien tuurauksen muodossa. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välillä.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi ammattitaitoista tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi heti, kuitenkin viimeistään 22.5.2022. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Wanha Mestari Vaasan keskusta
Wanha Mestari Vaasan keskusta

Wanha Mestari –ravintolat ovat kaikki puitteiltaan erilaisia, mutta perustuvat samaan ideaan: paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, ansaitsevat aidon arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa, siksi ravintoloissa on panostettu tavanomaisiin ajanvietemahdollisuuksiin. Osassa krouveista pelataan lisäksi pokeria, biljardia, heitetään dartsia ja hoilataan iloista karaokea. Ravintolapäällikkö on paikan emäntä tai isäntä ja koko henkilökunta iloista, hymyilevää ja sanavalmista väkeä. Mikäli rento, mutkaton ja ihmisläheinen työilmapiiri houkuttelee, me olemme sinun paikkasi.