Baarityöntekijöitä keikkatyöhön Turun alueelle

Baarityöntekijöitä keikkatyöhön Turun alueelle

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
4.12.2022

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan, esimerkiksi opintojen ohelle? Baronalaisena se onnistuu! Etsimme nyt baarityöntekijöitä Turun alueelle.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Työvuorot sijouttuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin.

Loistaaksesi tässä duunissa hyödyt aiemmasta kokemuksestasi ravintola-alan tehtävistä. Työ vaatii turnauskestävyyttä, valmiutta tehdä kaikkia osoitettuja työtehtäviä sekä aitoa kykyä ja halua työskennellä tiimissä. Työnkuva määräytyy taitojesi mukaan. Jos rakastat riemukasta asiakaspalvelua, on tämä duuni taatusti sinua varten! Toiveena on, että sinulta löytyisi hygienia- ja anniskelupassi, mutta voit hankkia nämä myös rekrytointiprosessin edetessä.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa sekä kehittyä työssä. Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen tulemaan!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Annarina Jussilainen
Annarina Jussilainen