Baarityöntekijöitä keikkatyöhön

Baarityöntekijöitä keikkatyöhön

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
3.7.2022

Tunnetko olevasi yöeläjä? Vetävätkö värivalojen loiste ja tanssilattioiden hikisen kuuma biitti sinua puoleensa enemmän kuin hyttyset ja soutelu? Kesällä oikeasti myös tapahtuu ja jos haluat viettää yöttömät yösi äksönin ytimessä ja siellä missä on menoa ja meininkiä, olet luotu tähän hommaan.

Etsimme keikkailevia työntekijöitä baareihin Jyväskylän ja keski-Suomen alueelle erilaisiin yökerhoihin ja pubeihin.

Baarityöntekijänä tiedät jo mitä työ baaritiskin takana pitää sisällään. Sekoittelet ja sheikkailet perusdrinksut ja cocktailit rivakasti, palvelet asiakkaat asiallisesti ja sinulla on huumori herkässä. Osaat käyttää kassaa ja tiedät mitä tilitys on.

Ajoittain hyvinkin hektinen baariympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä. Suomen ja englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen.

Etsimme sinulle sopivat työvuorot ja työskentelypaikat, jolloin otat vastaan juuri ne vuorot, jotka haluat. Helppoa ja joustavaa! Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi lisätyöksi oman vakityön oheen. Lisäksi tarjolla on mahdollisuuksia pidempiin määräaikaisiin pesteihin. Katsomme kanssasi elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työskentelyvaihtoehdon.

Miksi hakea Baronalle?

Tarjoamme:

  • Mara TES:n mukaisen palkan, joka asettuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan välille 10,35 – 13,06e/h + vuorolisät.
  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi työntekijänä
  • kattavan työterveyshuollon Terveystalon kautta
  • Baronalaisten edut: tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita läpi hakuajan ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa