Baronalle varastotyöntekijäksi

Baronalle varastotyöntekijäksi

Sijainti
Vantaa, Espoo, Helsinki, Tuusula, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Sipoo
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.4.2024

Etsitkö uusia tuulia varastoalan työtehtävien parissa? Meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla olitpa sitten alan kokenut konkari tai täysin uusi alan parissa!

Etsimme jatkuvalla tahdilla joukkojamme täydentämään reippaita ja motivoituneita työntekijöitä mielenkiintoisiin työtehtäviin eri puolille Uudenmaan aluetta logistiikka-alan asiakasyrityksiimme. Meillä on tarjolla sekä kevyempiä, että raskaampia työtehtäviä. Työn ohella voit siis aidosti treenata ja jättää salikortin hankkimatta. Työtehtävät ovat kaikenlaisia varaston perustehtäviä (keräys, pakkaus, hyllytys, hinnoittelu yms.) Töitä on mahdollista tehdä aamu-, ilta- ja yövuoroissa.

Haemme henkilöitä pitkäaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin, lyhyempiin määräaikaisuuksiin sekä myös lyhytaikaisiin keikkatöihin. Lisäksi etsimme osa-aikaista työtä hakevia työntekijöitä. Työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla. Työtehtävämme sopivat kaikille työnhakijoille. Oletpa sitten opiskelija, välivuotta opiskeluista viettävä, työtön tai työssäkäyvä. Voit olla myös vasta työurasi alussa tai jo kokenut logistiikka-alan ammattilainen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti! Varaston työtehtävät vaativat sujuvaa suomen kielen taitoa, joissakin tehtävissä myös nuhteeton tausta on edellytys työn saamiselle.

Älä epäröi laittaa hakemusta tulemaan, etsitään yhdessä sinulle sopiva työpaikka!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointi
Baronan rekrytointi
HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!applicantsupport@barona.fi