Ura tulevaisuuden alalla odottaa sinua – tervetuloa BASFille

Ura tulevaisuuden alalla odottaa sinua – tervetuloa BASFille

Etsimme BASF:n Harjavaltaan perustettavalle tehtaalle kasvuhaluisia ammattilaisia tekemään tulevaisuuden teknologiaa. Seuraa avautuvia paikkoja ja hae!

Olet etsimämme ammattilainen, jos haluat kehittää ja kehittyä. Vastuullinen rooli saa sinut loistamaan. Teet työtä mielelläsi osana tiimiä, joka luo ja vie eteenpäin tätä ainutlaatuista hanketta. Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, mahdollisuuden vaikuttaa sekä kansainvälisen yhtiön uramahdollisuudet. Tukenasi kasvava ammattilaisten joukko, joka odottaa jo innolla uusia kollegoita. 

Avoimet työpaikat BASFilla

Miksi töihin BASFille?

Kestävää kehitystä tekemässä

Kestävää kehitystä tekemässä

BASFin ratkaisujen tavoitteena on minimoida sähköautojen akkutuotannon hiilijalanjälki. Harjavallan tuotantolaitos tukee Euroopan tavoitetta luoda aidosti eurooppalainen akkutuotannon arvoketju, jossa minimoidaan mm. kuljetuksista johtuvat päästöt. Lisäksi Harjavallassa hyödynnetään uusiutuvia energianlähteitä.

Tulevaisuuden tuote

Tulevaisuuden tuote

Tule mukaan luomaan tulevaisuuden sähköistä liikennettä! BASF:lla teet käyttäjäkokemusta tulevaisuuden autoilijoille. Harjavallassa valmistetaan sähköautojen litiumioniakkuihin käytettävää katodiaktiivista materiaalia. Se määrittelee akun suorituskyvyn, kustannukset ja turvallisuuden, jotka suoraan tuntuvat auton kuljettajalle saakka.

Vaikuta työympäristöösi

Vaikuta työympäristöösi

Haluatko vaikuttaa omaan työympäristöösi? BASF:n tuotantolaitos käynnistyy vuonna 2022. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan toimintaansa aloittavan tuotantolaitoksen rakentumiseen. Olet mukana suunnittelemassa, ottamassa käyttöön ja kehittämässä työskentelytapoja.

Käytössä uusin teknologia

Käytössä uusin teknologia

Harjavallan tuotantolaitos on perustamis- ja kasvuvaiheessaan, joten pääset työskentelemään kemianteollisuuden uusimman teknologian parissa. Toiminta laajenee vaiheittain eli nautit teknologiakehityksestä ympärilläsi myös tulevina vuosina.

Edessäsi upea urapolku

Edessäsi upea urapolku

BASF:lla viihdytään! Kansainvälinen ja monipuolinen yhtiö on urallesi upea mahdollisuus. Näemme vaivaa sen eteen, että sinulla on aina ajantasainen osaaminen ja että sytyt työstäsi. BASF:n lokaatiot ympäri maailman tarjoavat ainutlaatuisia suuntia urallesi. Lupaamme, että tulevaisuutesi on kiinni sinusta!

Kansainvälinen, silti suomalainen

Kansainvälinen, silti suomalainen

Kansainvälinen yhtiö tarjoaa jatkuvuutta, varmuutta ja vahvan taustatuen. Voit luottaa hiottuihin, käytännössä testattuihin prosesseihin, ja suunnitelmallisuus ohjaa työtäsi. Harjavallassa sinut toivotetaan silti tervetulleeksi tuttuun suomalaiseen työyhteisöön ja kulttuuriin. Olipa titteli mikä tahansa, meillä moikataan reippaasti kättä nostamalla!

#BASFFamily

#BASFFamily

”Uran kohokohta oli se, kun pääsin BASF:lle töihin!” Tähän kommenttiin tiivistyy BASF:n työyhteisön vetovoima. Moni viihtyy meillä pitkään: vuosikymmeniä ylittävät työurat eivät ole poikkeuksellisia. BASF:lla ajatellaan aina toisia ja kasvetaan yhdessä. BASF Family toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Safety First

Safety First

Mikään ei ole niin tärkeää kuin turvallisuus. Huolehdimme BASF:lla yhdessä siitä, että töitä tehdään turvallisesti – oli kyse sitten työstä toimistolla tai tehtaalla tai nykyisessä maailmanlaajuisessa poikkeustilanteessa. Arvostamme toisiamme ja toistemme hyvinvointia.

Luomme tehdasta yhdessä – projekti-insinöörinä investointihankkeessa
Luomme tehdasta yhdessä – projekti-insinöörinä investointihankkeessaKun Toni Lahtisen kotinurkilla alkoi maailmanluokan hankkeen suunnittelu, alkoi näppejä poltella. Tuonne kun pääsisi töihin! Nyt Lahtisella on takana puoli vuotta projekti-insinöörinä BASF:n akkumateriaalitehtaalla Harjavallassa. Millaista on työ kansainvälisessä investointihankkeessa?Lue Tonin työstä
Tehdas täyteen innovaattoreita ja rohkeita kehittäjiä
Tehdas täyteen innovaattoreita ja rohkeita kehittäjiäEHS Manager Ida Thomsenin käsissä pysyvät BASF:n Harjavallan projektin turvallisuus- ja ympäristöasiat. BASF:n tiukat turvallisuusstandardit tukevat häntä työssään, mutta kun rakennetaan maailman parasta työpaikkaa, tärkein apu ovat kollegat. Thomsen toivoo tiimin kasvavan rohkeilla innovaattoreilla.Lue Idan työstä
Tulevaisuuden autoilua tekemässä
Tulevaisuuden autoilua tekemässäMillaiselta näyttää uusien ammattilaisten rooli BASF:n Harjavallan tehtaalla? Miksi kannattaa hakea mukaan? Tehtaanjohtaja Tomi Oja kertoo operaattorin työtehtävän kautta työstä, tiimistä sekä siitä, miksi kestävä kehitys ei ole sanahelinää vaan jokapäiväistä arkea BASF Harjavallassa. • Miksi BASF:ille Harjavaltaan? • Mihin pääset mukaan? • Millainen tiimi sinua odottaa? • Mikä ohjaa päätöksentekoa BASF:lla?Lue lisää
Mitä BASF tuottaa Harjavallassa?Harjavallan tehdas on osa BASF:n monivaiheista investointisuunnitelmaa, joka edistää eurooppalaista sähköajoneuvojen arvoketjua sekä vahvistaa BASF:n johtavaa asemaa globaalina sähköajoneuvojen akkumateriaalien valmistajana. Uudessa tuotantolaitoksessa valmistetaan litiumioniakuissa käytettävän katodiaktiivisen materiaalin esiastetta eli prekursoria (PCAM). Katodiaktiivinen materiaali on kehittyneiden sähköajoneuvojen akkujen keskeisimpiä komponentteja, joka määrittelee akun suorituskyvyn, kustannuksen, turvallisuuden ja kestävyyden. Tuotantolaitoksen alustava kapasiteetti riittää noin 400 000 täyssähköajoneuvon valmistukseen vuodessa. Tehtaan on määrä aloittaa toimintansa vuonna 2022. BASF:n suunniteltu investointi uuteen tuotantolaitokseen Suomessa tukee osaltaan Euroopan komission tavoitetta luoda aidosti eurooppalainen akkutuotannon arvoketju. Akkualan IPCEI-hanketta on mukana rahoittamassa Business Finland.Lue lisää Harjavallan tuotantolaitoksesta
BASF
BASFBASF:llä luomme kemiaa kestävää tulevaisuutta varten. Yhdistämme taloudellisen menestyksen ympäristön suojeluun ja yhteiskuntavastuuseen. BASF-konsernin noin 122 000 työntekijää työskentelevät auttaakseen asiakkaita menestymään lähes kaikilla sektoreilla ja melkein kaikissa maissa. Tuotevalikoimamme on jaettu kuuteen segmenttiin: Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care ja Agricultural Solutions. Suomessa BASF on aktiivinen teollisuuden kumppani, joka tuottaa laaja-alaisesti eri kemikaaleja ja ratkaisuja.Lue lisää