Betonielementtityöntekijä Kuukivi Betoni Oy:lle

Betonielementtityöntekijä Kuukivi Betoni Oy:lle

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Etsinnässä BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ Ylämyllyn tehtaalle. Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena kauttamme, mutta etsinnässä on pitkäaikaisia tekijöitä.

Yrityksestä

Kuukivi Design Oy perustettiin vuonna 2000 jolloin toiminta aloitettiin lahja- ja taide-esineillä sekä puun- ja kiven yhdistämisellä. Vuonna 2005 toimintamme laajentui saunakiukaiden ja kamiinojen komponenttien valmistukseen.

Betoniporrastuotanto alkoi tehtaallamme vuonna 2015. Konekantamme soveltuu erinomaisesti porrasaskelmien hiontaan ja muotoiluun.

Nykyinen toimintamme erikoistuu betoniportaisiin uudella tehtaallamme Ylämyllyllä Pohjois-Karjalassa. Uuden tehtaan myötä vuonna 2020 yritysnimemme vaihtui Kuukivi Betoni Oy:ksi.

BETONITYÖNTEKIJÄ

Tehtävän kuvaus: Päätehtävinäsi olla osana mosaiikkimassan valmistusprosessia. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat monipuolisesti muut avustavat tehtävät sekä prosessin alkupäässä kuin myös loppupään viimeistelyssä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tuotanto- tai rakennusalan töissä, mutta tässä tehtävässä tärkeintä on tekevä ja motivoitunut asenne työtä kohtaan.

MUOTTIKIRVESMIES / RAUDOITTAJA

Tehtävän kuvaus: Päätehtävinäsi on mittatarkkojen muottien valmistus sekä elementtien raudoitustyöt. Sinulla on kuvienlukutaito ja ymmärrät mittatarkkuuden tärkeyden sekä suurien elementtien raudoitustarpeen. Työhön perehdytetään, mutta aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksi.

Odotamme sinulta:

  • hyvää asennetta ja työmoraalia sekä yhteistyötaitoja
  • piirustuksien lukutaitoa
  • käsityökalujen hallitsemisen
  • hyvää fyysistä kuntoa

Työvuoromalli: 2-vuorotyö

Palkkaus: Rakennustuoteteollisuuden TES

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kuukivi Betoni Oy
Kuukivi Betoni Oy

Kuukivi Betoni Oy on perustettu v.2000. Toiminta aloitettiin lahja- ja taide-esineillä, puun- sekä kiven yhdistämisellä. Tämän jälkeen tarinamme jatkui kiukaiden komponenttien valmistuksella. Tänä päivänä tuotantomme päätuotteina ovat laadukkaat betoniset rappu- ja porrasrakenteet.