Burger King® – haluatko mukaan Kingijengiin?

Burger King® – haluatko mukaan Kingijengiin?

BURGER KING® ei ole mikä tahansa hampurilaisravintola. BURGER KING® on työpaikka, jossa saat olla täysin oma itsesi ja kuten hampurilaisistamme, myös erilaisista työtehtävistämme löytyy jokaiselle jotain. Ja mikä parasta, meillä duunissa pääsee myös etenemään!

Me uskomme, että menestyksemme salaisuus on työntekijöissämme: Be your way -filosofiamme näkyy toiminnassamme joka päivä ja haemme nyt rehellisiä, aitoja ja teeskentelemättömiä ihmisiä BURGER KING® -ravintoloihin.

Meillä pääset paitsi tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä, oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Meillä jokainen työntekijä pääsee näyttämään kykynsä, joten älä jätä tätä mahtavaa tilaisuutta käyttämättä!

Koska Burger King on osa Restel-ketjua, saat nauttia myös Restelin huikeista henkilöstön osto- ja työsuhde-eduista. Lue eduista Restelin sivuilta »

#Kingijengin avoimet työpaikat

Mitä #kingijengissä työskentely on? 🍔

#KINGIJENGI

#KINGIJENGI

Haluatko työskennellä mahtavassa työporukassa, aidosti omana itsenäsi, silloin kun sinulle parhaiten sopii?
Kingijengissä kannustamme toisiamme ja saamme asiakkaat viihtymään! #beyourway

#KINGIKYKY

#KINGIKYKY

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas uusien asioiden oppija ja ymmärrät vielä loistavan asiakapalvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen. Me tarjoamme sinulle koulutuksen, joten et tarvitse välttämättä aiempaa alan kokemusta.

#KINGIKALENTERI

#KINGIKALENTERI

Työ sopii hyvin niin ilta- kuin aamuvirkuille ja kaikille lisätienestiä haluaville. Me haluamme, että sinulla on työ, joka huomioi myös muun elämäsi. Kingijengillä on aina aikaa myös yhteiselle ajanvietolle.

#KINGIKOKEMUS

#KINGIKOKEMUS

Työ meillä on paitsi opettavaista, myös hauskaa ja paljon uusia kokemuksia antavaa. Työskentely meillä on arvokas ponnahduslauta työelämään!

#KINGIPALO

#KINGIPALO

Me haluamme, että sinulla on sisäistä paloa kehittyä ja viet työt maaliin hyvällä energialla – joka päivä. Positiivinen energiasi välittyy myös asiakkaille ja tarttuu muihin työkavereihin. Koska vähempään emme tyydy, ovat työntekijämme poikkeuksetta paitsi kingejä tyyppejä, myös työhönsä innolla suhtautuvia ammattilaisia.

#KINGILEADER

#KINGILEADER

Mitä olisi innokas työyhteisö ilman sitä tukevaa esimiestä, pomoa joka tekee kaikkensa, jotta työntekijöiden työt sujuvat? Ei mitään! Juuri siksi Burger King –ravintoloiden esimiehet ovat poikkeuksetta kingejä pomoja. Sellaisia, jotka pitävät sinun puoliasi ja auttavat sinua etenemään urallasi.

BURGER KING®

BURGER KING®

BURGER KING® on Suomessa osa Restel-konsernia, joten Restelin huikeat henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi, jos päätät liittyä #kingien energiseen joukkoon!

Käy tutustumassa uratarinoihin ja lue lisää