Business-luokan asiakaspalvelija lentokentälle

Business-luokan asiakaspalvelija lentokentälle

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Kiinnostaisiko kansainvälinen työilmapiiri ja huippu työyhteisö? Haemme asiakkaallemme lentokentälle business-luokan ravintolapalveluihin työntekijää super-asenteella! Tehtävässä huolehditaan, että asiakkaat voivat rauhassa nauttia laadukkaista tarjottavista huolitellussa ympäristössä.

Etsimme hyvällä asenteella varustettuja huipputyyppejä! Tähän työtehtävään haetaan useampaa henkilöä, joten sinulta voi löytyä ravintola-alalta aiempaa kokemusta tai olet vasta aloittamassa uraasi. Voit olla myös kokenut baarityöntekijä, töitä voidaan räätälöidä oman ammattitaidon mukaan. Olet innokas oppimaan uutta, pystyt työskentelemään joustavasti erilaisissa työtehtävissä ja nautit asiakaspalvelusta. Lisäksi omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Osaat myös ratkoa asiakkaiden kiperiäkin kysymyksiä.

Työsi ydintä on ravintolan salin ylläpito, ruoka- sekä juomabuffettien houkuttelevina pitäminen, baarityöskentely ja onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen asiakkaalle niin vastaanottotiskillä kuin ravintolasalin puolellakin. Ravintolassa käy paljon kansainvälisiä asiakkaita, joten suomen kielen lisäksi englannin kielen taitosi tulee olla sujuvaa.

Työt alkavat joustavasti elokuun aikana ja jatkuvat vähintään kuusi kuukautta. Työt sijoittuvat vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle ja työvuorot vaihtelevat varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, lentoliikennettä myötäillen. Tunteja on tarjolla 90h/3vko.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Edellytykset työnsaannille:

  • suomen kielen taito
  • englannin kielen taito
  • täysi-ikäisyys

Töiden aloitukseen mennessä tarvitaan:

  • hygieniapassi
  • todistus terveydentilasta (entinen salmonellatodistus)

Kaikille valituille työntekijöille tehdään poliisin laatima suppea turvaselvitys.

Palkkaus työehtosopimuksen mukainen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa