Cerner Health Tech All Stars ⭐⭐⭐⭐⭐

Cerner Health Tech All Stars ⭐⭐⭐⭐⭐

Haluatko päästä vaikuttamaan satojen tuhansien potilaiden sekä kymmenien tuhansien terveydenhuollon ammattilaisten elämään?

⭐ Kasaamme nyt omaa terveysteknologian tähtikentällistä eli Health Tech All Stars -tiimiä

⭐ Sankareita rakentamaan sujuvampaa terveydenhuoltoa, huippuyksilöitä uudistamaan terveysteknologiaa

⭐ Tähtikentällinen tulee koostumaan eri alojen ammattilaisista, käyttöliittymäsuunnittelijoista terveydenhuollon ammattilaisiin

  1. Mistä on kyse?

    Me Cernerillä etsimme nyt osaavaan ja intohimoiseen joukkoomme useita IT- ja terveydenhuollon alan ammattilaisia toteuttamaan neljälle kotimaiselle sairaanhoitopiirille toimivaa sekä luotettavaa työkalua potilaskokemuksen parantamiseksi. Työmme vaikuttaa yli 700 000 potilaan palveluun sekä yli 25 000 ammattilaisen päivittäiseen työhön.

  2. Mikä Cerner?

    Olemme Cernerillä kehittäneet terveydenhuollon teknologiaa kansainvälisesti jo yli 40 vuoden ajan. Nyt saavumme ensimmäistä kertaa Suomeen, integroimaan uutta potilastietojärjestelmää neljän kotimaisen sairaanhoitopiirin alueelle. Moderni potilastietojärjestelmämme takaa turvallisen ja osallistavan kokemuksen potilaille sekä paremman työvälineen terveydenhuollon ammattilaisille.

Cerner-logo

Tule mukaan varmistamaan yhteiskunnallisesti erittäin merkittävän hankkeen onnistuminen!

Katso avoimet paikat ja hae mukaan kasvavaan tiimiimme. ⬇️

Cernerin avoimet työpaikat

Haluatko kuulla lisää?

Voit olla yhteydessä Baronan rekrytointikonsultteihin tai jättää yhteystietosi chatbotin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tomi Niskanen
Tomi Niskanen
Consultant, Digital Talent Solutions+358 50 513 1633tomi.niskanen@barona.fi
Merkittävä Aster-projekti
Merkittävä Aster-projekti✔️ Projektissa neljälle sairaanhoitopiirille ja sote-kuntayhtymälle rakennetaan yhteinen asiakas- ja potilastietojärjestelmä perusterveydenhuoltoon, sosiaalihuoltoon sekä erikoissairaanhoitoon. ✔️ Järjestelmä tulee palvelemaan Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjanmaan alueella noin 700 000 asiakasta ja 25 000 potilasta. ✔️ Aster -projektista ainutlaatuisen tekee sen tavoite rakentaa palvelu, joka kattaa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut ja palvelee niin asiakkaita, potilaita kuin alan ammattilaisiakin. ✔️ Projektin toimitusvaihe on juuri käynnistymässä ja käyttöönotot on suunniteltu vuosille 2023–2025.Lue lisää Asterista

Arvot, jotka johdattavat tekemistämme

Sijaintina Jyväskylä
Sijaintina JyväskyläJyväskylä on elinvoimainen ja kasvava kaupunki, jossa uskotaan ihmiseen tulevaisuuden tärkeimpänä menestystekijänä. Kaupunki tunnetaan sivistyksestä, koulutuksesta, kauniista luonnosta, liikunnasta ja mutkattomista ihmisistä. Ajassa elävä sivistys luo ainutlaatuisen perustan tieteentekemiselle, yritystoiminnalle ja kaupunkilaisten elämänlaadulle. Jyväskylän katukuva on nuorekas ja eläväinen.
Cerner
CernerYli 40-vuoden ajan olemme työskennelleet terveydenhuollon ja tietotekniikan risteyksessä, yhdistääksemme ihmiset sekä järjestelmät ympäri maailman. Hyödynnämme uusinta teknologiaa luodaksemme ratkaisuja, jotka mahdollistavat yhteisöjen ja ihmisten olevan vaikutuksissa oman terveytensä kanssa. Olipa kyseessä sairaalan tai terveydenhuollon järjestelmän kliininen, taloudellinen tai operatiivinen alue, meidän ratkaisumme on luotu toimimaan tätä päivää varten sekä ajattelemaan huomista.