Chief Accountant

Chief Accountant

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Haluatko mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista? Liity mukaan Puhtaan energian tekijöihin!

Haemme energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle St1 Nordic Oy:lle tilinpäätöstaitoista pääkirjanpitäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Pääkirjanpitäjänä työskentelet osana kahdeksan hengen kirjanpitotiimiä vastaten St1:n kahden yhtiön pääkirjanpidosta tilinpäätöksineen. Tehtäviisi kuuluu muun muassa kuukauden päätökseen osallistuminen, veroraportointi ja vuositilipäätöksen laatiminen.

Suomen tiimisi lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä Ruotsin ja Norjan tiimien kanssa. Odotammekin sinulta halua kehittyä, kykyä kyseenalaistaa totuttua ja motivaatiota innovoida uusia työskentelytapoja. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy myös sitoutumista ja nälkää kasvaa omassa roolissasi.

Chief Accountant tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
  • Useamman vuoden aiempaa kokemusta monipuolisista kirjanpidon tehtävistä
  • Tilinpäätöstaitoa, arvonlisä- ja tuloverotusosaamista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa – ruotsin kielen taidon katsomme eduksi
  • Hyviä IT-taitoja (erityisesti erinomaista Excel-osaamista) ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä – katsomme eduksesi aiemman kokemuksen Microsoft AX/D365:sta

Arvostamme myös kokemusta muista talouden toiminnoista. Olennaista on oma halu oppia lisää ja kehittyä, sekä motivaatio kehittää prosesseja ja järjestelmiä. Toivomme, että tuot rohkeasti esille omia näkemyksiäsi ja näet robotiikan, sekä järjestelmien automatisoinnin positiivisena asiana.

Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, tehokas, tarkka ja oma-aloitteinen työskentelyote. Haluat kehittää omaa asiantuntemustasi jatkuvasti sekä jaat osaamistasi mielelläsi myös muulle tiimille. Olet joustava, pysyt sovituissa aikatauluissa ja sinulta löytyy paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten tehtävien parissa monipuolisessa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä taloushallinnon ammattilaisena. Tueksesi saat asiantuntevat kollegat, jotka suhtautuvat intohimoisesti paitsi omaan työhönsä myös missioomme puhtaamman huomisen rakentamisesta. Me St1:llä teemme töitä ilmastonmuutoksen hillitsemisen eteen ja rakennamme samalla puhtaampaa huomista.

Pääset osaksi kasvavaa ja innovatiivista pohjoismaista energiayhtiötä, jolla on selkeä visio ja draivia viedä muutosta eteenpäin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa. Henkilöstöetuna tarjoamme työntekijöillemme muun muassa bonusjärjestelmän, henkilöstörahaston, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavan työterveyshuollon.

Oletko sinä uusi työystävämme? Hae nyt!

Jätäthän hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian - viimeistään 22.05.2022. Aloitamme hakemusten läpikäymisen ja mahdolliset haastattelut jo hakuajalla, mutta ethän pelästy, jos emme ole olleet sinuun vielä yhteyksissä ennen hakuajan päättymistä – joskus prosessit venyvät ja paukkuvat! Pyrimme ilmoittamaan kaikille hakijoille päätöksistä viimeistään viikon 22 aikana. Alkuhaastattelut toteutetaan Baronan toimesta videohaastatteluna, jonka jälkeen prosessi jatkuu mahdollisiin asiakashaastatteluihin St1:llä hyödyntäen sekä videohaastattelua että F2F-tapaamisia.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonkiin, p. +358 50 452 1599 tai sini.jonk(at)barona.fi (20.5. asti) tai rekrytointikonsultti Sanna Lammiseen, p. +358 50 340 9104 tai sanna.lamminen(at)barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
St1 Nordic Oy
St1 Nordic Oy

St1 Nordic Oy on energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten edistyneisiin biopolttoaineisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1250 St1- ja Shell-huoltoasemaa ja kaasun tankkauspistettä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 1200 henkilöä. www.st1.com

Tutustu yritykseen