CNC-koneistaja Joroisiin

CNC-koneistaja Joroisiin

Sijainti
Joroinen, Varkaus, Leppävirta, Kuopio, Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.5.2024

Haemme asiakkaallemme CNC-koneistajaa. Etsinnässä pitkäaikainen työntekijä!

Työtehtävinäsi ovat CNC-koneistuksen eri vaiheet suurten kappaleiden parissa. Käytössäsi ovat pääasiassa Fanuc- ja Heidenhain -ohjausta tottelevat työstökoneet.

Sinulta toivotaan soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta koneistajan tehtävistä isojen kappaleiden parissa. Eduksi katsotaan myös muu osaaminen ja tausta metallitöiden parista.

Työssä vaaditaan sujuva suomen kielen taito.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES. Sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivien löydyttyä. Työt alkavat alkuun määräaikaisena työsuhteena kauttamme, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa