Collector

Collector

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.8.2022

Miltä kuulostaisi merkityksellinen asiakaspalvelutyö tiimissä, jossa aidosti viihdytään? Jos nautit asiakaspalvelusta, sinulla on ajatus siitä, mistä perinnän työssä on kysymys ja haluat ottaa alan omaksesi, saattaisit olla etsimämme Collector!

Asiakkaamme PRA Group etsii vakituiseen työsuhteeseen Collectoria Helsingin Kampin toimipisteelle. Collectorina tulet työskentelemään pääasiassa vapaaehtoisen perinnän parissa. Asiakaspalvelun myötä tulet kuitenkin olemaan tekemisissä myös oikeudelliseen perintään liittyvien asioiden, kuten yksityishenkilön velkajärjestelyjen ja ulosoton kanssa.

Millaista sitten on Collectorin arki?

Päätyötäsi on kuluttajasaatavien asiakaspalvelu, jossa neuvottelet ja käsittelet asiakkaille yksilöllisiä ja toimivia maksuratkaisuja. Vastaat kuluttaja-asiakkaiden perintäprosessin läpiviennistä, joka koostuu asiakkaiden kontaktoinnista, maksuohjelmien sopimisesta ja päivittämisestä sekä muista tarpeellisista toimenpiteistä järjestelmän pitämiseksi ajan tasalla. Päiviisi kuuluu lisäksi monipuolista asiakaspalvelutyöskentelyä käsittäen mm. asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamista puhelimitse ja sähköpostitse.

Mitä odotuksia meillä on?

Toivomme, että olet kiinnostunut kuluttajasaatavien perinnästä velkojien näkökulmasta ja sinulla on aitoa palveluasennetta. Kokemus puhelintyöstä ja toimistotyökokemus muutoin relevantilta alalta, kuten pankki- ja vakuutusalalta antavat hyvät valmiudet onnistumiseen myös perinnän tehtävissä. Ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti eikä suomi tai englanti työkielinä tuota sinulle haasteita. Asiakkaiden kanssa viestit pääasiassa suomeksi, mutta yrityksen sisäisessä kommunikoinnissa tulet tarvitsemaan myös englantia.

Persoonaltasi toivomme sinun olevan aikaansaava, asiakaspalveluhenkinen, huumorintajuinen ja tiimityöhön sitoutuva henkilö. Tiimi on pieni ja tiivis ja töissä halutaan puhaltaa yhteen hiileen ja ylläpitää hyvää tiimihenkeä.

Mitä tarjoamme sinulle?

PRA Group tarjoaa sinulle hyvän ja kattavan perehdytyksen, jossa huomioidaan toiveesi ja tarpeesi. Pääset mukaan yritykseen, jossa on vahva yhdessä tekemisen henki ja jossa aidosti viihdytään. Tehtävässä on kilpailukykyinen kuukausipalkkaus, jota myös täydennetään kuukausi- ja kvartaalikohtaisilla bonuksilla. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin kattojen yllä Kampissa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian ja viimeistään 28.8.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa tarvittaessa rekrytointikonsultti Sanna Lamminen puh. +358 50 340 9104 tai sanna.lamminen@barona.fi. Huomioithan, että tietosuojasyistä emme käsittele sähköpostilla saapuvia hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
PRA Suomi Oy
PRA Suomi Oy

Vuonna 1996 perustettu PRA Group on maailman johtava vakuudettomien kulutusluottojen ostamiseen ja perintään keskittynyt, pörssilistattu yritys (NASDAQ: PRAA). Maailmanlaajuisesti meillä on yli 5000 työntekijää eri puolilla Amerikkaa ja Eurooppaa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan Helsingin kattojen ylle Suomen toimistollamme Kampissa, josta löydät 20 ammattitaitoista työkaveria avokonttoriympäristössä, sekä perinteisestä poikkeavan kokemuksen perintätyöstä! Pieneen tiimiimme mahtuu mukaan monenlaisia työntekijöitä, jotka kaikki tuovat osaltaan arvokkaan lisän työyhteisöön erilaisen kokemuksen ja osaamisen ansiosta. Lisätietoa meistä löydät osoitteessa www.pragroup.fi.