Tule mahdollistamaan makuelämyksiä Musiikkitalon kävijöille!

Tule mahdollistamaan makuelämyksiä Musiikkitalon kävijöille!

Compass Group aloittaa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Musiikkitalon uutena ravintolapalvelujen tuottajana 1.8.2022. Musiikkitalo ja Compass Group tulevat yhdessä uudistamaan talon ravintolapalveluja palvellakseen kulttuurinnälkäisiä kaupunkilaisia, matkailijoita ja erilaisia tapahtumatoimijoita jatkossa entistäkin paremmin.

Tämän mahdollistamiseksi haemme nyt Musiikkitaloon useita tekijöitä monipuolisiin ravintola-alan tehtäviin. Tavoitteenamme on koota tiimi, joka huomioi trendit, luo elämyksellisyyttä kaikkiin kohtaamisiin sekä pystyy vastaamaan erilaisiin asiakastarpeisiin Musiikkitalon eri tiloissa aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Tulisitko juuri sinä rakentamaan Musiikkitalosta kanssamme uuden ajan tapahtumataloa, jossa arkkitehtuuri ja miljöö, keskeinen sijainti sekä huipputason esitystekniikka yhdistyvät herkullisiin ja vastuullisiin tarjoiluihin?

Lue lisää ja hae paikkaa osana ainutlaatuista ja innovatiivista tiimiä!

Millaisia töitä Musiikkitalossa on tarjolla?

Katso kaikki Musiikkitalon avoimet työpaikat:

Compass Group
Compass GroupCompass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluyhtiö, jonka tavoitteena on olla intohimoinen ruoan ja palvelun tekijä, rohkea uudistaja ja vastuunoton suunnannäyttäjä yhdessä sidosryhmiensä kanssa. Yritys työllistää tässä hetkellä noin 3000 ammattilaista ja huolehtii siitä, että jokaisesta sen yli 500 ravintolasta saa päivittäin herkullista ruokaa ja asiakaspalvelua suurella sydämellä, aina turvallisuus, terveys ja hyvinvointi etusijalla.Lue lisää Compass Groupista!
Musiikkitalo
MusiikkitaloMusiikkitalossa järjestetään vuosittain yli 1600 tapahtumaa, joiden ohessa muuntuvat ravintolapalvelut ovat yksi Musiikkitalon tärkeimmistä palveluista. Musiikkitalon arkkitehtuuri ja miljöö, keskeinen sijainti sekä huipputason esitystekniikka yhdistettyinä herkullisiin ja vastuullisiin tarjoiluihin tarjoavat kävijöille, yrityksille ja muille tapahtumatoimijoille ainutlaatuisen kokonaisuuden.Tutustu tarkemmin Musiikkitalon palveluihin!