Compliance Officer

Compliance Officer

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Kuuluuko rahoitusalan sääntelyn seuraaminen ja tulkitseminen sinua ammatillisesti innostaviin aihealueisiin? Haluaisitko päästä tutustumaan paremmin myös vastuullisuustyöhön ja ESG-sääntelyn seurantaan? Liity huomisen tekijöihin!

Haemme nyt Compliance ja Operatiiviset riskit -yksikköömme

COMPLIANCE OFFICERIA

Tehtävässä seuraat ja tulkitset Kuntarahoitusta koskevaa sääntelyä sekä vastaat siitä, että kaikilla toiminnoillamme on ajantasainen tieto heitä koskevasta sääntelystä ja sen mahdollisista muutoksista. Lisäksi tuet sääntelymuutosten implementoinnissa ja koordinoit sääntelyyn liittyviä projekteja sekä olet vetovastuussa sääntelyn seurannan virtuaalitiimistä, joka koostuu Kuntarahoituksen eri toimintojen edustajista. Työhösi kuuluu myös politiikkojen uudelleen arviointi, kehittäminen ja jalkauttaminen koulutusten avulla. Lisäksi tehtävään kuuluu sisäinen valvonta compliance-monitorointien muodossa sekä niihin liittyvien korjaavien toimenpiteiden seuranta. Pääset mukaan Kuntarahoituksen vastuullisuustyöhön ja olet osa vastuullisuuden virtuaalitiimiä, jossa vastaat ESG-sääntelyn seurannasta.

Compliance Officerina työskentelet osana Kuntarahoituksen pientä ja tehokasta Compliance ja Operatiiviset riskit -yksikköä, joka vastaa sisäisestä valvonnasta sekä sääntelyn seurannasta ja tukee siinä tapahtuvien muutosten implementoinnissa eri Kuntarahoituksen toimintoja. Teet tiivistä yhteistyötä operatiivisten riskien tiimin kanssa koko yhtiön compliancen ja operatiivisten riskien hallinnan tukemiseksi. Oman tiimisi kollegoiden lisäksi pääset tekemään monipuolisesti yhteistyötä myös Kuntarahoituksen muiden toimintojen kanssa. Yksikkö raportoi johtoryhmälle ja yhtiön tarkastusvaliokunnalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. OTM, KTM tai vastaava)
  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Aiempaa kokemusta ja näkemystä rahoitusalan sääntelystä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti

Työskentelyotteeltasi olet proaktiivinen, analyyttinen, tarkka ja järjestelmällinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- sekä viestintätaidot ja osaatkin perustella tarvittavat muutokset selkeästi ja vakuuttavasti. Sinulle on pelkän ongelmien osoittamisen sijaan luontevaa tuoda esille ratkaisu- ja kehitysehdotuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä. Kuntarahoitus on yhtenä Suomen suurimmista luottolaitoksista EKP:n suorassa valvonnassa. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja syventämään rahoitusalan sääntelyn tuntemustasi ja vaikuttamaan koko Kuntarahoituksen toimintaan.

Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijayritystä, jossa ihmiset viihtyvät ja ongelmia ratkotaan yhdessä. Visiomme on olla asiakkaidemme tärkein rahoituskumppani ja olemme sitoutuneet tavoittelemaan parempaa tulevaisuutta vastuullisesti asiakkaidemme kanssa. Sujuvan työskentelyn takaavat modernit toimitilat Helsingin keskustassa sekä joustava etätyömahdollisuus. Tutustu paremmin Kuntarahoitukseen

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden vastuullista Kuntarahoitusta!

Kiinnostuitko? Kiinnostaako sinua työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa? Jos vastasit kyllä, lähetä meille CV:si oheisen linkin kautta mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 15.8.2022. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen, p. +358 44 033 4356 tai sanna.minkkinen(at)barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kuntarahoitus Oyj
Kuntarahoitus Oyj

Liity huomisen tekijöihin. Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla. Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään. Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja vaativat kehittymishalua sekä vastuun ottamista. Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa. Uskomme kuitenkin joustavuuteen myös työntekopaikan suhteen.