Content Coordinator  Scandic Hotels Oy:lle

Content Coordinator Scandic Hotels Oy:lle

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
19.8.2022

Unelmoitko työskentelystä kansainvälisessä hotellialan yrityksessä? Astu Scandicin maailmaan ja pääset osaksi luomaan ylivertaisia hotellielämyksiä sekä tekemään mielenkiintoisia markkinointiprojekteja. Haemme asiakkaallemme Scandic Hotelsille intohimoista Content Coordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Mitä tekemään?

Tähän tehtävään kannattaa ehdottomasti hakea, jos sinulta löytyy can do -asennetta, olet palveluhenkinen tiimipelaaja sekä osaat koordinoida ja delegoida erinäisiä markkinoinnin tehtäviä. Tärkeimmät tehtävät tässä roolissa ovat ajankohtaisten sisältöjen päivittäminen ja varmistaminen scandichotels.fi -sivustolle, markkinointiprojektien koordinointi, brändiasun seuranta, tiketöintijärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen sekä somen asiakaspalvelun yhteyshenkilönä toimiminen. Itse somen tuottaminen ei kuulu tähän rooliin, mutta moderoit somekanavia yhteistyössä asiakaspalvelun kanssa.

Miksi Scandicille?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään Pohjoismaiden suurimpaan hotelliketjuun ja mahtavaan tiimiin. Scandicin Content-tiimi odottaa jo innolla uuttaa kollegaansa ja saat aloittaa tehtävässä, vaikka jo heti ensi viikolla. Scandicilla arvostetaan työntekijöitään ja heistä pidetään huolta. Scandicilla onkin pitkän uran saavuttaneita työntekijöitä, joka viestii siitä, että töissä viihdytään. Scandic tarjoaa työntekijöilleen kattavat edut sekä joustavan työajan ja hybridimallin mukaisen työskentelymahdollisuuden. Tämä tehtävä antaa sinulle on mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä markkinoinnin parissa. Pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja saat lisää vastuuta, niin halutessasi. Työsuhde solmitaan aluksi noin 6-8 kuukaudeksi, jonka jälkeen on hyvin mahdollista, että työsuhde jatkuu. Content Coordinaattorin rooli on uusi, joten tehtävää voidaan muokata hieman valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Olet ehtinyt jo hieman kerryttää työkokemusta markkinoinnin saralta. Ehkä olet jo toiminut avustavissa markkinoinnin tehtävissä kuten vaikkapa markkinointiassistenttina. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja digitaalisesta sisällön tuottamisesta. Toivomme, että sinulla on alaan liittyvä tutkinto suoritettu, kuten tradenomi tmv. Lisäksi toivomme, että sinulla on erinomaiset organisointi- ja koordinointitaidot ja kykenet hallitsemaan monia asioita samanaikaisesti sekä viemään ne loppuun asti. Yrityskieli on englanti, joten sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä välttämättömyys. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta hotelli- tai palvelualalta, olet analyyttinen ja sinulta löytyy myös visuaalista silmää. Lisäksi eduksi on aiempi kokemus PhotoShopin käytöstä. Kokemus Episerver-verkkosivualustan käytöstä on myös plussaa.

Kiinnostuitko?

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, hae tehtävään mahdollisimman pian! Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa ja työllistyt Barona Luovan työntekijäksi. Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si meille viimeistään 19.8.

Lisätietoja tehtävästä saat Barona Luovan rekrytointikonsultilta Mia Kettuselta: mia.kettunen@barona.fi tai puh 050- 5447658 arkisin klo 9-15 välillä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Scandic Hotels Oy
Scandic Hotels Oy

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on toiminnassa tai kehitteillä yli 280 hotellia ja 57 000 huonetta 6 eri maassa. Scandic työllistää yli 10 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma.