Customer Support Specialist Helsinkiin

Customer Support Specialist Helsinkiin

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.7.2023

Etsimme kansainvälisessä kentässä toimivalle asiakkaallemme Customer Support Specialistia Helsinkiin.

Customer Support Specialistina käsittelet yritysasiakkaiden tilauksia sekä valvot tilauksien etenemistä aina asiakkaalle saakka. Vastaat myös tuotesaatavuuteen liittyviin kysymyksiin sekä pidät asiakkaan ajan tasalla toimitusaikojen mahdollisista muutoksista. Tehtävässäsi seuraat myös laskutusta ja osallistut reklamaatioiden käsittelyyn sekä tarkistat varastosaldoja. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti sähköpostilla, mutta ajoittain myös puhelimitse. Tehtävä on itsenäinen mutta toimit yhteistyössä muun tiimin sekä sisäisten sidosryhmien, kuten myynnin, hankinnan ja logistiikan kanssa.

Emme edellytä teknistä osaamista mutta toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi ja aiempaa kokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä sekä kykyä palvella asiakasta ystävällisesti haastavissakin tilanteissa. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Työ on rutiininomaista sekä vaatii tarkkuutta ja kykyä huomioida yksityiskohtia. Ongelmatilanteissa etsit ratkaisuja oma-aloitteisesti mutta ennen kaikkea uskallat myös pyytää apua. Ajantasaiset IT -taidot ja SAP:n tuntemus on eduksesi.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi teknologiateollisuuden huippuyrityksessä. Tehtävään perehdytys on asiakkaan toimitiloissa paikan päällä mutta työtä voidaan tehdä osittain myös etänä.

Työsopimus solmitaan Barona Teollisuus Oy:n ja työntekijän välille. Baronan työntekijänä saat käyttöösi monipuoliset ja vaihtuvat edut esimerkiksi kuntosaleille ja yhteistyökumppaneidemme verkkokauppoihin. Työt alkavat elokuun alkupuolella ja kestävät alkuun vuoden loppuun. Töiden jatkuminen tämänkin jälkeen on myös mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Katri Hyppänen, p. 050 439 9785, arkisin klo 9-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen