Danfoss – Avoimet työpaikat

Danfoss – Avoimet työpaikat

Lähde kokoamaan vastuullista, sähköistä tulevaisuutta. Tule taajuusmuuttajien kokoonpanotöihin tuotantolaitoksellemme Vaasaan!

Me Danfossilla etsimme motivoituneita ja kädentaitoisia tekijöitä kasvavaan tuotannon joukkoomme. Meille tärkeintä on motivoitunut asenteesi, halusi oppia ja kykysi huolelliseen työskentelyyn! 💪

Danfoss – Avoimet työpaikat ⬇️

Mitä pääset tekemään?
Mitä pääset tekemään?Kokoonpanijana työskentelet tiimin jäsenenä monipuolisissa suorittavissa tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu taajuusmuuttajien kokoonpanoa työohjeiden avulla. Pääset työskentelemään vaihtelevilla työlinjastoilla ja valmistamaan tuotteita sekä niiden osia esimerkiksi hisseihin, vesitankkeihin ja ilmastointilaitteisiin. Työarjessasi kokoonpanijana pääset tekemään monipuolista käsityötä ja hyödyntämään ongelmanratkaisukykyäsi. Pääset vastaamaan ylpeydellä oman ammattitaitosi tuloksesta – huippulaadukkaista tuotteistamme ja tyytyväisistä asiakkaista.
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?• Tarkkaa, käsistään kätevää ja sormistaan näppärää henkilöä, joka on innostunut oppimaan uutta. • Luonteeltaan huolellista, tekevää ja toimeen tarttuvaa ihmistä, jolla on pitkäjänteinen työskentelyote. • Etsimällämme henkilöllä voi olla esimerkiksi asennusalan työkokemusta tai koulutus, kokemusta kokoonpanotyöstä tai harrastuneisuutta näpertelyyn. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, tärkeintä on motivoitunut asenne sekä halu tehdä käsillä. • Odotamme valmiutta kaksivuorotyöhön.

3 syytä hakea Danfossille:

Hyvinvoiva työyhteisö

Arvostamme, luotamme ja kunnioitamme toinen toistamme, eikä huumoria tarvitse säästellä. Meillä on matala hierarkia, ja luotamme siihen, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija.

Vastuullisuus

Rakennamme kestävää ja vastuullista huomista investoimalla innovatiivisiin ideoihin ja johtaviin älyteknologioihin. Toimimme rohkeasti ja tunnemme vastuumme maailmanlaajuisena alamme markkinajohtajana. Kannamme vastuun paitsi ympäristöstä, myös ihmisistämme.

Vahva yhteinen DNA

Olemme perheyritys, jonka vahvasta historiasta ja yhteisestä DNA:sta olemme ylpeitä. Meillä saat kokea itsesi tervetulleeksi ja osaksi maailmanlaajuista tiimiämme ensimmäisestä päivästäsi alkaen.

Danfoss Oy
Danfoss OyDanfoss kehittää tekniikoita, joilla voidaan tulevaisuudessa tehdä enemmän vähemmällä. Danfoss vastaa jatkuvasti kasvussa oleviin tarpeisiin infrastruktuurin, ruokahuollon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita ja palveluita käytetään mm. jäähdytyksessä, ilmastoinnissa, lämmityksessä, moottoreiden ohjauksessa ja liikkuvissa laitteistoissa. Danfoss on aktiivinen toimija myös uusiutuvan energian sekä kaupunkien ja kaupunkiyhteisöjen kaukolämpöinfrastruktuurin alalla.Lue lisää Danfossin sivuilta