Danfoss – Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset

Danfoss – Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset

Lähde kokoamaan vastuullista, sähköistä tulevaisuutta. Tule taajuusmuuttajien kokoonpanotöihin tuotantolaitoksellemme Vaasaan!

Me Danfossilla etsimme motivoituneita ja kädentaitoisia tekijöitä kasvavaan tuotannon joukkoomme. Voit työllistyä oppisopimuksen kautta tai suoraan työtehtäviin. Oppisopimuskoulutus soveltuu loistavasti alasta kiinnostuneille ja on hyvä polku työelämän kautta uuteen ammattiin. Meille tärkeintä on motivoitunut asenteesi, halusi oppia ja kykysi huolelliseen työskentelyyn!

Avoimet työpaikat Danfossilla

Oppisopimuskoulutus – mistä tässä on kyse?

  1. Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan palkkaa jo koulutuksen ajalta.

  2. Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinua myös odottaa vakituinen työsopimus kokoonpanijana Danfossilla.

  3. Opinnot suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi opiskelet lähiopetuksessa kerran viikossa. Opintojen laajuus riippuu omasta taustasi ja kokemuksestasi. Koulutus kestää noin seitsemän kuukautta.

Mitä pääset tekemään?
Mitä pääset tekemään?• Kokoonpanijana työskentelet tiimin jäsenenä monipuolisissa suorittavissa tehtävissä. • Työnkuvaasi kuuluu taajuusmuuttajien kokoonpanoa työohjeiden avulla. Pääset työskentelemään vaihtelevilla työlinjastoilla ja valmistamaan tuotteita sekä niiden osia esimerkiksi hisseihin, vesitankkeihin ja ilmastointilaitteisiin. • Työarjessasi kokoonpanijana pääset tekemään monipuolista käsityötä ja hyödyntämään ongelmanratkaisukykyäsi. • Pääset vastaamaan ylpeydellä oman ammattitaitosi tuloksesta – huippulaadukkaista tuotteistamme ja tyytyväisistä asiakkaista.
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?• Tarkkaa, käsistään kätevää ja sormistaan näppärää henkilöä, joka on innostunut oppimaan uutta. • Luonteeltaan huolellista, tekevää ja toimeen tarttuvaa ihmistä, jolla on pitkäjänteinen työskentelyote. • Etsimällämme henkilöllä voi olla esimerkiksi asennusalan työkokemusta tai koulutus, kokemusta kokoonpanotyöstä tai harrastuneisuutta näpertelyyn. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, tärkeintä on motivoitunut asenne sekä halu tehdä käsillä. • Odotamme valmiutta kaksivuorotyöhön.
Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?• Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tulevaisuuden alalla, jossa pääset kehittymään ammattilaisena. • Mukavan työporukan, tiiviin työyhteisön ja hyvän työskentelyilmapiirin. • Tarpeitasi vastaavat laadukkaat työvälineet sekä modernit, siistit ja meluttomat työtilat Vaasan toimipisteellämme. • Välittävän ja ihmisläheisen työpaikan, jossa jokaisen työntekijän ammattitaitoa arvostetaan, henkilöstön näkemyksiä kuullaan ja kehitysehdotuksia toteutetaan. • Kilpailukykyiset työsuhde-edut, kattavan työterveyshuollon ja turvallisen työympäristön. • Tärkeän työn, jossa pääset luomaan vastuullista tulevaisuutta kansainvälisessä yrityksessä.

Miksi töihin Danfossille?

Danfoss Oy Ab
Danfoss Oy AbDanfoss kehittää tekniikoita, joilla voidaan tulevaisuudessa tehdä enemmän vähemmällä. Danfoss vastaa jatkuvasti kasvussa oleviin tarpeisiin infrastruktuurin, ruokahuollon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita ja palveluita käytetään mm. jäähdytyksessä, ilmastoinnissa, lämmityksessä, moottoreiden ohjauksessa ja liikkuvissa laitteistoissa. Danfoss on aktiivinen toimija myös uusiutuvan energian sekä kaupunkien ja kaupunkiyhteisöjen kaukolämpöinfrastruktuurin alalla.