DNA avoimet työpaikat myynti ja asiakaspalvelu

Tule töihin DNA:lle – omanlaisenasi!

Etsimme vahvistuksia myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin ympäri Suomen. Voit olla jo kokenut osaaja tai vasta työurasi alussa – asenteesi ratkaisee! 🤩 Tarjoamme huipun työporukan, hyvän palkan ja työsuhde-edut sekä monipuolisia työtehtäviä.

Erilainen. Samanlainen. Yhdenvertainen. Omanlainen. Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme erilaisilla vahvuuksilla voi kehittyä asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaiseksi. Meillä saat tehdä työtä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi – omanlaisenasi.

Huikeita myynnin ja asiakaspalvelun mahdollisuuksia

DNA:lla voit tehdä myyntiä ja asiakaspalvelua kolmessa eri yksikössä: DNA Kaupassa, DNA:n asiakaspalvelussa tai DNA:n puhelinpalvelukeskuksen myyntitiimissä. Mikä sopisi sinulle parhaiten? Tutustu alta eri työtehtäviin tarkemmin.

DNA:n myyntitiimi
DNA:n myyntitiimiDNA:n puhelinpalvelukeskusten myyntitiimeissä työskentelee myynnin huippuammattilaisia. Tehtävämme on kartoittaa asiakkaan ja hänen koko perheensä palvelutarpeet ja tarjota tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut koko DNA:n palvelu- ja tuotetarjoamasta.Tutustu lisää
DNA Kauppa
DNA KauppaOlemme myymälässä asiakasta varten ja otamme jokaisen myymälään saapuvan asiakkaan heti osaavaan otteeseemme. Huolehdimme, että asiakastamme palvellaan kokonaisvaltaisesti, kaikki DNA:n palvelut ja tuotteet huomioiden.Tutustu lisää
DNA:n asiakas­palvelu
DNA:n asiakas­palveluAsiakaspalvelussa palvelemme asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja nykyaikaisella chatilla. Asiakkaan kysymykset liittyvät usein laskutukseen, teknisiin asioihin tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin. Meidän tehtävä on palvella asiakkaita asiantuntevasti, ja varmistaa, että asiakkaalla on käytössään juuri hänelle parhaiten sopivat palvelut.Tutustu lisää
Väestöliitto on myöntänyt DNA:lle Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen ensimmäisenä suuryrityksenä Suomessa

4 syytä hakea töihin DNA:lle

 1. Mahtava työilmapiiri

  DNA:lla töissä on tutkitusti kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden.

 2. Tunnetut ja laadukkaat tuotteet

  Useissa rooleissa pääset myymään DNA:n tunnettuja ja laadukkaita tuotteita sisältäen DNA:n koko palvelu- ja tuotetarjonnan myynnin, kuten laajakaistat, tv-palvelut, puhelinliittymät, puhelimet, tabletit ja tietoturvapalvelut.

 3. Kattava perehdytys

  Saat kaikkiin eri tehtäviin kattavan perehdytyksen sekä esimiesten ja tiimin jatkuvan tuen. Kehittymistäsi tukevat myös jatkuvat koulutukset.

 4. Perheystävällisyys

  DNA:lla tiedostetaan, että työ on vain osa elämää. Työn ja vapaa-ajan on jaksamisen kannalta tärkeää olla tasapainossa. Väestöliitto on myöntänyt meille ensimmäisenä suuryrityksenä Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen.

DNA työnantajana

Avoimet työpaikat - DNA:n myyntitiimi

Avoimet työpaikat - DNA Kauppa

Avoimet työpaikat - DNA:n asiakaspalvelu

DNA
DNAMe olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.