Hei, sinä nykyinen tai tuleva asiakaspalvelun ammattilainen! 🤩

Hei, sinä nykyinen tai tuleva asiakaspalvelun ammattilainen! 🤩

Kiinnostaisiko työ yhdessä todistetusti Suomen parhaista työpaikoista? 🏆 Hae mukaan DNA:n asiakaspalvelutiimiin!

Tarjoamme huipun työporukan, hyvän palkan sekä monipuoliset työtehtävät kattavan perehdytyksen kera, työympäristössä, jossa jokainen voi olla omanlaisensa. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöhön ja hybridityöhön.

Erilainen. Samanlainen. Yhdenvertainen. Omanlainen. Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme erilaisilla vahvuuksilla voi kehittyä asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaiseksi. Meillä saat tehdä työtä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi – omanlaisenasi.

DNA avoimet työpaikat: asiakaspalvelu

5 syytä hakea töihin DNA:lle

 1. Mahtava työilmapiiri

  DNA:lla töissä on tutkitusti kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen.

 2. Pohjana kiinteä kk-palkka

  Palkkauksen pohjana on TES:n mukainen kuukausipalkkaus. Lisäksi voit vaikuttaa ansiotasoosi, kannuste- ja palkkiomallin kautta!

 3. Perheystävällisyys

  Perheystävällisyys on DNA:lla työtapojen mutkatonta joustavuutta. Työvuorosuunnittelumme on joustavaa ja voit vaikuttaa työvuoroihisi omien toiveittesi kautta.

 4. Tunnetut ja laadukkaat tuotteet

  Palveluneuvojana pääset auttamaan asiakkaita tunnetujen ja laadukkaiden tuotteiden parissa, sisältäen DNA:n koko palvelu- ja tuotetarjonnan, kuten laajakaistat, tv-palvelut, puhelinliittymät, puhelimet, tabletit ja tietoturvapalvelut.

 5. Kattava perehdytys

  Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä esimiesten ja mahtavan tiimin jatkuvan tuen. Kehittymistäsi tukevat myös jatkuvat koulutukset

DNA työnantajana ja muut uramahdollisuudet

Tutustu DNA:n työnantajana ja katso mitä muita uramahdollisuuksia on tarjolla.

Katso lisää

Myyntityöstä palvelupäälliköksi DNA:lle

Ilja Lahtinen on viihtynyt DNA:lla reilut kahdeksan vuotta ja edennyt sinä aikana palvelupäällikön tehtäviin.

Lue Iljan uratarina
DNA
DNAMe olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.