Mitä jos voisit työskennellä suomeksi ulkomailla? DNA:lla se onnistuu!

Mitä jos voisit työskennellä suomeksi ulkomailla? DNA:lla se onnistuu!

Kiinnostaisiko työ yhdessä todistetusti Suomen parhaista työpaikoista, mutta Espanjan auringon alla? 🏆 Tule myymään DNA:n laadukkaita palveluita rennolla, mutta tulosnälkäisellä otteella! Tarjoamme huipun työporukan, hyvän palkan, kuuden tunnin työvuorot sekä monipuolisen työnkuvan kattavan perehdytyksen kera. Fuengirolassa työskentelet suomen kielellä.

Meillä voit yhdistää myyntityön vaihtoehtoja täynnä olevaan vapaa-aikaan, sillä Fuengirolassa ja lähiympäristössä golfaat, surffaat, vaellat tai vaikka vain nautit olostasi 365 päivänä vuodessa. Eikä huolta, Fuengirola on lapsiperheiden suosima, joten tekemistä riittää kaiken ikäisille. Alueelta löytyy myös useita palveluita suomeksi!

DNA Fuengirolan avoimet työpaikat

6 syytä hakea töihin DNA:lle

 1. Keskituntipalkka yli 20 € ja työpäivät 6 h

  Työtä tehdään 30 h/viikko, kuuden tunnin työvuoroissa. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, tienaat kuitenkin aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 11,05 €/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja meillä tienataan keskimäärin 2500 €/kk, kuuden tunnin työpäivillä!

 2. Mahtava työilmapiiri

  DNA:lla töissä on siis tutkitusti kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen.

 3. Fuengirolassa harrastat ympäri vuoden

  Fuengirolassa pääset nauttimaan monimuotoisista harrastusmahdollisuuksista ympäri vuoden, kiitos pitkän lämpimän sesongin! Lisäksi alueella on paljon tekemistä koko perheelle aina vesipuistoista erilaisiin nähtävyyksiin

 4. Pohjoismaiden tehokkain puhelinmyyntiketju

  DNA:lla kartoitetaan asiakkaan palvelutarpeet kokonaisvaltaisesti ja tarjotaan juuri hänelle sopivinta kokonaisratkaisua. Tästä syystä DNA:n myyntineuvottelijat tekevät tehokkaammin kauppaa, kuin minkään muun operaattorin myyntiketju Suomessa tai muissa Pohjoismaissa.

 5. Tunnetut ja laadukkaat tuotteet

  Palvelumyyjänä pääset myymään DNA:n tunnettuja ja laadukkaita tuotteita sisältäen DNA:n koko palvelu- ja tuotetarjonnan myynnin, kuten laajakaistat, tv-palvelut, puhelinliittymät, puhelimet, tabletit ja tietoturvapalvelut.

 6. Kattava perehdytys

  Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä sekä esimiesten ja mahtavan tiimin jatkuvan tuen. Kehittymistäsi tukevat myös jatkuvat koulutukset.

DNA Puhelinpalvelukeskus
DNA PuhelinpalvelukeskusDNA Puhelinpalvelukeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien puhelinpalvelukeskusten ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso. DNA Kaupan puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee yli 450 työntekijää 10 kaupungissa ympäri Suomea sekä Fuengirolassa, Espanjassa. DNAlle on myönnetty Telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja -merkki. Reilu Työnantaja -kriteerien avulla pyritään kehittämään alaa ja tuomaan esiin laatutekemistä.