DNA Fuengirola, Yksikön päällikkö

DNA Fuengirola, Yksikön päällikkö

Sijainti
Fuengirola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
17.6.2023

Haemme nyt Fuengirolan palvelukeskuksen työyhteisöömme yksikönpäällikköä johtamaan DNA:n myyntitiimiä!

Toimenkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen. Yksikönpäällikkö vastaa Fuengirolasta käsin operoivan DNA telemarkkinointiyksikön operatiivisesta toiminnasta. Apunaan yksikönpäällikön johtamistyössä ovat DNA myyntivalmentajat.

Työssäsi olet vastuussa toimiston myynnillisestä johtamisesta. Vastaat työssäsi yksikön resursoinnista, laadukkaan ja tuloksellisen myynnin johtamisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä osa-alueena yksikönpäällikön tehtävässä on valmentaa omia myyntivalmentajia omassa arjen työssä ja tarvittaessa olla auttamassa erilaisissa yksikön HR-tehtävissä. Tulevan yksikön päällikön alaisuudessa ja Espanjan Fuengirolan yksikössämme työskentelee keskimäärin 40 henkilöä. DNA Puhelinpalvelukeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä ja yhteensä ne työllistävät Suomessa ja Espanjassa yli 450 työntekijää.

Palkkaus perustuu Contact Center alan työehtosopimukseen. Työstä maksetaan kiinteän kuukausipalkan lisäksi tulokseen perustuvaa kannustinpalkkiota.

Oletko sinä etsimämme esihenkilötyön konkari joukkoomme?

Toivomme sinulta kokemusta tuloksellisesta myynninjohtamisesta, syvällistä ymmärrystä myynnistä sekä osaamista henkilöstön johtamisesta. Olet tottunut johtamaan henkilöstöäsi innostavasti ja myönteisesti. Omaat tehokkaat viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja koet valmentavan johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämisen sydämen asiaksi. Yksikönpäällikkö pärjää oma-aloitteisuudella, nopealla päätöksenteko kyvyllä, joustavuudella ja hyvällä paineensietokyvyllä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista viestintää.

Työnantajan tehtävänä meillä on tarjota yksikönpäällikölle kattava perehdytys ja jatkuva tuki. Huolehdimme osaamisestasi sekä annamme sinulle monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä. Fuengirolan modernit toimitilat ja työvälineet tuovat työhön mielekkyyttä.

Kiteytettynä vielä, mitä odotuksia meillä on yksikönpäälliköltä:

• Vahvaa myynnin osaamista ja näyttöä myyntitiimin tuloksekkaasta johtamisesta

• Kykyä luoda positiivinen, innostava ja avoin työilmapiiri

• Kykyä organisoida omia työtehtäviä ja tarvittaessa reagoida äkkinäisiin muutoksiin

• Hyviä tietoteknisiä taitoja (erityisesti Office ohjelmistot)

• Kokemus erilaisten koulutusten suunnittelusta ja läpiviennistä katsotaan eduksi

Tehtävään etsitään sitoutunutta henkilöä pitämään yllä Espanjan lämpöön luotua upeaa ja tuloksellista työskentely-ympäristöä ja kehittämään toimintaa edelleen.

Miksi Fuengirolaan ja Baronalle?

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä työyhteisössä ja pääset aidosti vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi ja kehittymään monella liiketoiminnan ja johtamisen osa-alueella. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä aikaansaavat ja mukavat työkaverit alallaan tunnetun työnantajan palveluksessa. Toimistomme keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen myös Fuengirolan lähialueilta. Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta.

Osaksi Baronalaisten yhteisöä

Meillä Baronalla on Fuengirolassa jo 300 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja Back Office -tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Palvelukeskuksemme palvelee asiakkaita 24/7. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Työn vastapainosta vastaa virkistystoimikunta BaroVire, tarjoten työntekijöille uusia elämyksiä järjestämällä säännöllisesti retkiä ja tapahtumia. Tutustu vapaa-ajan toimintaamme Instagramissa @baronafuengirola. Autamme myös mielellämme Espanjaan muuttoon liittyvissä asioissa.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 17.6.23, työ alkaa sopimuksen mukaan kesän aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö DNA Henri Seppänen henri.seppanen@dnakauppa.fi

Espanjan muuttoon liittyvissä kysymyksissä voit myös olla yhteydessä info.spain@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa