Hei, sinä nykyinen tai tuleva myynnin ammattilainen! 🤩

Hei, sinä nykyinen tai tuleva myynnin ammattilainen! 🤩

Kiinnostaisiko työ yhdessä todistetusti Suomen parhaista työpaikoista? 🏆 Hae DNA Kauppaan myymälämyyjäksi!

DNA:lla pääset yllättämään asiakkaamme persoonallisella, asiantuntevalla ja ratkaisukeskeisellä palvelullasi. Saat myös mahdollisuuden jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen innostuneessa porukassa. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan sekä ison yrityksen hyvät etenemismahdollisuudet.

Tule sellaisena kuin olet, omanlaisenasi. Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme huippumyyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi.

DNA Kauppa avoimet työpaikat

4 syytä hakea töihin DNA:lle

 1. Mahtava työilmapiiri

  DNA:lla töissä on tutkitusti kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden.

 2. Tunnetut ja laadukkaat tuotteet

  Useissa rooleissa pääset myymään DNA:n tunnettuja ja laadukkaita tuotteita sisältäen DNA:n koko palvelu- ja tuotetarjonnan myynnin, kuten laajakaistat, tv-palvelut, puhelinliittymät, puhelimet, tabletit ja tietoturvapalvelut.

 3. Kattava perehdytys

  Saat kaikkiin eri tehtäviin kattavan perehdytyksen sekä sekä esimiesten ja tiimin jatkuvan tuen. Kehittymistäsi tukevat myös jatkuvat koulutukset.

 4. Perheystävällisyys

  DNA:lla tiedostetaan, että työ on vain osa elämää. Työn ja vapaa-ajan on jaksamisen kannalta tärkeää olla tasapainossa. Väestöliitto on myöntänyt meille ensimmäisenä suuryrityksenä Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen.

DNA työnantajana ja muut uramahdollisuudet

Tutustu DNA:n työnantajana ja katso mitä muita uramahdollisuuksia on tarjolla

Tutustu lisää
DNA Kauppa
DNA KauppaDNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia myyvä ketju, joka tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman huippuluokan puhelimia, tabletteja sekä oheistarvikkeita. Meiltä saa myös ainutlaatuisia viihdepalveluja sekä edullisia liittymiä ja nopeita nettiyhteyksiä. Liittyivätpä tarve sitten viihdyttävään vapaa-aikaan tai tehokkaaseen työntekoon.