DNA, kesätyöt 2022, herokuva

DNA:n avoimet kesätyöpaikat 2022

Hienoa, että olet kiinnostunut kesätöistä DNA:lla!

Kesällä 2022 DNA:lla aloittaa jälleen yli 100 kesätyöntekijää monipuolisissa työtehtävissä eri puolella Suomea. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin ja hae – juuri sellaisena kuin olet! 🤩

Avoimet kesätyöpaikat: palvelumyyjä

Avoimet kesätyöpaikat: myymälämyyjä

6 syytä hakea kesätöihin DNA:lle

 1. Hyvä hakijakokemus

  Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee.

 2. Mielekäs työ

  Mielekäs kesätyö vastaa nuoren taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi.

 3. Perehdytys ja ohjaaminen

  Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

 4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

  Nuoren tukeminen on koko työpaikan asia. Kesätyöntekijälle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

 5. Kohtuullinen palkka

  Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

 6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

  Vastuullinen kesätyönantaja tekee nuoren kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus. Työnantaja käy nuoren kanssa palautekeskustelun ja rohkaisee häntä kertomaan mielipiteitään.

DNA työnantajana
DNA työnantajanaMe olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.