Electrical Lead, Neste Oyj

Electrical Lead, Neste Oyj

Sijainti
Porvoo, Helsinki, Lahti, Kotka
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.6.2024

Oletko sinä seuraava muutoksen tekijämme? Tavoitteenamme on tehdä Porvoon öljyjalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo. Projekteissa rakennetaan sekä uutta että muutetaan olemassa olevien prosessiyksiköiden käyttötarkoitusta. Tavoitteena on kasvattaa kemiallista kierrätystä ja uusiutuvien raaka-aineiden käyttöä tehokkaasti ja nopeasti.

Etsimme sinua

ELECTRICAL LEAD

avainrooliin rakentamaan Porvoon jalostamosta maailmanlaajuisesti johtavaa uusiutuvan energian ja kiertotalousratkaisujen keskusta. Electrical Leadina vastaat nykyisten tuotantolinjojemme muutosprojekteista sekä uuden rakentamisesta sähkötekniikkaan liittyvien asioiden osalta. Tässä monipuolisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus yhdistää teknistä osaamistasi ja sidosryhmätyöskentelyä.

Tarjoamme mahdollisuutta olla mukana vaikuttamassa ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa asioita tehdään uudella tavalla. Tehtävässä sinulla on monipuoliset mahdollisuudet kasvattaa ammattitaitoasi ammattilaisista koostuvasta innostuneessa tiimissä. Yhdessä teemme muutosta tänään ja samalla pidämme lupauksen huomisesta.

Roolisi vastuullisen tulevaisuuden luomisessa

  • Electrical Leadina otat kokonaisvastuun projektien sähkön osa-alueesta
  • Olet mukana projektin koko elinkaaren ajan selvitysvaiheesta yksiköiden käynnistykseen asti
  • Vastuullasi on varmistaa, että sähköön liittyvät asiat tulevat huomioitua loppukäyttäjän näkökulmasta mahdollistaen laitosten turvallisen ja tehokkaan käytön tulevaisuudessa
  • Tehtävässä vastaat mm. suunnitelmien kommentoinnista ja hyväksynnästä, rakentamisen aikaisesta laadun varmentamisesta, käyttöönottovaiheen aktiviteettien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä testaus- ja ennakkohuoltosuunnitelmien laatimisesta
  • Lisäksi tehtäviisi kuuluu varmistaa uusien laitteistojen integrointi ja yhteensopivuus nykyisille tuotantolinjoille.

Electrical Leadina toimit organisaatiossamme asiantuntijaroolissa. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten yksiköiden tuotantolinjojen henkilöstön kanssa.

Paras yhdistelmä tässä roolissa onnistumiseen

  • Soveltuva tekninen koulutus, esim. DI, insinööri (AMK) tai vastaava
  • Kokemus sähköalan tehtävistä konttorista ja/tai kentältä
  • Hyvä paineensietokyky sekä kyky ja halu toimia jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä
  • Halu olla mukana kehittämässä uutta toimintaa ja omaa osaamistasi
  • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito.

Arvostamme myös kokemusta erityisesti kemianteollisuudesta ja projektitehtävistä.

Tule meille!

Mietitkö vielä, kuinka hyvin sovimme yhteen? Tee lyhyt testi: neste.fi/peli tai inspiroidu tarinastamme:

https://youtu.be/VBesFoD62CM?si=xpe3nldl-7cHhGaC

Tarjoamme nesteläisille Suomessa erilaisia etuja, esimerkiksi henkilöstörahaston osana kokonaispalkitsemista, hyvän työterveyshuollon ja laajan sairaus- tai vakuutuskassan jäsenyyden. Tuemme myös vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietuja.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Järjestämme nesteläisille ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja lähialueilta.

Näin haet meille

Haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme ansioluetteloasi, saatekirjettäsi ja palkkatoivettasi viimeistään 10.6. oheisen linkin kautta. Tietosuojasyistä emme vastaanota sähköpostilla, tai WhatsAppilla lähetettyjä hakemuksia.

Rekrytoinnissa meitä avustaa yhteistyökumppanimme Barona Engineering. Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä Barona Engineeringin seniorkonsulttiin Katri Hyppäseen (+358 50 439 9785), arkisin klo 9-15, tai Nesteen tiiminvetäjään Joonas Moilaseen (+358 50 458 65 15).

Teemme parhaamme, jotta kuulet meistä viimeistään kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Prosessiiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään hänen suostumuksellansa turvallisuusselvitys.

Neste

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. 75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ilmastolle, luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille sekä toimitusketjulle ja raaka-aineille. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraali ja luontopositiivinen arvoketju vuoteen 2040 mennessä. Menestystämme on luomassa 5 400 ammattilaista 16 maassa.

Lue lisää: https://www.neste.fi/konserni

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen
Neste Oyj
Neste Oyj

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. 75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ilmastolle, luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille sekä toimitusketjulle ja raaka-aineille. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraali ja luontopositiivinen arvoketju vuoteen 2040 mennessä. Menestystämme on luomassa 5 400 ammattilaista 16 maassa. Lue lisää: https://www.neste.fi/konserni Inspiroidu tarinastamme: https://youtu.be/VBesFoD62CM?si=xpe3nldl-7cHhGaC

Tutustu yritykseen