Elektroniikka-asentajia Vantaalle päivävuoroon

Elektroniikka-asentajia Vantaalle päivävuoroon

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.12.2022

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Rosendahl Nextrom Oy:lle elektroniikka-asentajia teollisuuden monipuolisiin tuotantotehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Töitä tehdään päivävuorossa Vantaalla yrityksen tuotantotiloissa lentokentän läheisyydessä.

Työskentelet päivävuorossa Vantaan Veromiehessä Rosendahl Nextromin avarassa ja modernissa tuotantotilassa. Työaikasi on 37,5h viikossa ja työsuhde on alustavasti määräaikainen lokakuuhun 2023. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Jos työssä suoriutuu hyvin on myöhemmin mahdollista rekrytoitua asiakasyritykseen. Työt voi aloittaa nopealla aikataululla.

Toivomme hakijalta sähkö- tai elektroniikka-alan koulutusta. Aiempi kokemus teollisuuden parista ja teknisten piirustusten luvusta ovat eduksi tehtävässä. Työ ei ole rutiininomaista linjastotyötä, vaan tehtävässä kootaan asiakaskohtaisesti räätälöitäviä kaapelinvalmistuslinjoja. Tämän myötä toivomme hakijalta hyvää ongelmanratkaisukykyä ja sähkökuvien lukutaitoa.

Tarjoamme tehtävään valitulle mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittyä räätälöityjen teollisuustuotteiden parissa. Tehtävään valittu saa mielenkiintoisen työn lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Joustavalla liukumalla oleva päivävuoro mahdollistaa arjen menojen sovittamisen työn oheen.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa ripeällä aikataululla tai myöhemmin sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi tai puh. 0504311450.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä
Rosendahl Nextrom Oy
Rosendahl Nextrom Oy

Rosendahl Nextrom on maailman johtava optisen kuidun ja kuitukaapeleiden valmistuslinjojen, tuotantoratkaisujen ja palveluiden toimittaja. Yrityksellä on tehtaat Suomessa, Romaniassa ja Itävallassa. Rosendahl Nextrom on osa Knill Gruppe konsernia ja meidän liiketoiminta on erittäin voimakkaassa kasvussa.