Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2023

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään elektroniikkalaitteiden kokoopanotöihin? Oletko ryhmätyötaitoinen, näppärä käsistäsi sekä valmis näyttämään kykysi alkuun määräaikaisessa työsuhteessa?

Haemme asiakkaallemme Aidon Oy:lle tuotantotyöntekijää Vantaalla sijaitsevaan tuotantotilaan 2-vuorotyöhön (2x aamuviikko, 2x iltaviikko). Töiden toivottu aloitus on heti sopimuksen mukaan, ja töitä on tarjolla aluksi vuoden 2023 loppuun asti. Hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus myös pitkäkestoisempaan työsuhteeseen.

Aidonin Vantaan tehtaalla kasataan energiapalvelulaitteita ja kokoonpanijana tehtävänäsi onkin näiden laitteiden kasaaminen, valmiiden laitteiden testaaminen sekä pakkaustyöt. Selviät myös pienistä tuotannossa vastaan tulevista ongelmista, joten toivomme sinulta aikaisempaa teknistä kokemusta vastaavanlaisista tuotannon kokoonpanotehtävistä ja/tai teknisen alan, esim. elektroniikka-asentajan, koulutusta.

Olet hakemamme henkilö, jos omaat reippaan asenteen, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn ja halun oppia uutta. Sujuvan suomen kielen lisäksi osaat myös hyvin englantia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kerryttämään työkokemustasi sekä kehittämään ammattitaitoasi osana tiivistä työporukkaa. Työskentely tapahtuu siistissä ja mukavassa työympäristössä, jossa ahkeruudesta palkitaan! Tehtävän palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Aidon oy
Aidon oy

Aidon on Pohjoismaiden johtava älykkään sähköverkon mittausratkaisujen, sovellusten ja palveluiden toimittaja. Älykkäät energianmittausjärjestelmämme mahdollistavat asiakkaillemme luotettavan energianmittauksen ja -jakelun ja tehokkaat jakeluverkon ylläpitoprosessit. Aidonin toimittamaa teknologiaa on käytössä yli 3 miljoonassa energianmittauspisteessä Pohjoismaissa. Päätoimipaikkamme on Jyväskylässä ja meillä on toimipisteet Ruotsin Solnassa ja Norjan Askerissa. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaalla. 

Tutustu yritykseen