Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.5.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoituneita ja osaavia työntekijöitä sähköiseen ja mekaaniseen kokoonpanoon 2-vuorotyöhön Vantaalle!

Odotamme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta, joko sähkö- ja automaatioasentajan tai sähköasentajan alalta. Aikaisempi kokemus kokoonpanosta katsotaan eduksi. Työtehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Työtehtäviin kuuluu työkalujen käyttöä, joten odotamme hakijalta myös taitoa käyttää perustyökaluja.

Etsimämme henkilö on tarkka ja oma-aloitteinen, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot. Laadukkaasti tehty työ motivoi sinua, ja olet aidosti kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä arkisin 40 tuntia viikossa kahdessa vuorossa. Työt alkavat sovitusti maaliskuun aikana ja toivomme mahdollisuutta sitoutua töihin pitkäksi aikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen päivätyön hyvällä palkalla erittäin viityisissä ja uusissa tuotantotiloissa ammattitaitoisten ja erinomaisten työkaverin ympäröimänä.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä rohkeasti hakemus koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa