Elementtityöntekijä Betset Oy:lle Kyyjärvelle

Elementtityöntekijä Betset Oy:lle Kyyjärvelle

Sijainti
Kyyjärvi, Karstula, Alajärvi, Jyväskylä, Saarijärvi, Soini, Vimpeli, Perho
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Etsimme asiakkaallemme Betset Oy:lle betonielementtityöntekijöitä Kyyjärvelle.

Betset on suomalainen perheyhtiö ja yli 70 vuoden kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi, koko toiminta perustuu vastuullisuuteen, yhdessä tekemisen kulttuuriin sekä rohkeasti asioihin tarttumiseen.

Yritys perustettiin vuonna 1950 Kyyjärvellä, jolloin Toivo Löytönen rakensi kellariin sementtivalimon ja alkoi valmistaa kaivonrenkaita. Siitä yritys hiljalleen laajeni ja nykyisin Betset on Suomen toiseksi suurin betonisten rakennuselementtien toimittaja. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla ja laajan tehdasverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan aina nopean ja luotettavan toimituksen.

Nyt etsimme Kyyjärven tehtaalle motivoituneita työntekijöitä monipuolisiin elementtiteollisuuden tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat palkki- ja pilarielementtien valmistus joiden eri vaiheita ovat: muottityö, raudoitus, betonointi sekä viimeistely.

Emme odota sinun olevan valmiiksi alan konkari vaan koulutamme sinusta ammattilaisen. Eduksi katsotaan kuitenkin rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus elementtivalmistuksesta. Odotamme valmiutta 3-vuorotyöhön.

Työsuhde solmitaan aluksi Barona Teollisuus Oy:n kanssa määräaikaiseksi jonka jälkeen hyvillä näytöillä on mahdollista siirtyä Betset Oy:n kirjoille. Työsuhteessa noudatetaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus alkuun 12,50e/h + vuorolisät.

Baronalla tarjoamme sinulle:

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi työntekijänä
  • kattavan työterveyshuollon Terveystalon kautta
  • Baronalaisten edut: tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita läpi hakuajan ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa